Imagine rară cu Mihaela Borcea și iubitul. I-a făcut-o cadou în ziua în care a împlinit 52 de ani

Beatrice Dumitru 26.11.2022, 21:12
Imagine rară cu Mihaela Borcea și iubitul. I-a făcut-o cadou în ziua în care a împlinit 52 de ani

Mihaela Borcea a primit o lovitură dură de la viață atunci când a trebuit să divorțeze de fostul acționar al lui Dinamo, Cristi Borcea, cu care are trei copii. Dar la 11 ani de la despărțire, aceasta este mai fericită ca oricând alături de bărbatul cu care trăiește o poveste de dragoste de mai mult timp și pe care l-a surpins de ziua lui cu un mesaj superb.

Mesajul Mihaelei Borcea pentru iubitul său

Mihaela Borcea (52 ani) nu a avut întotdeauna parte de fericire în viața sa, mai ales atunci când Cristi Borcea a ales să renunțe la căsnicie pentru a se căsători cu altă femeie. Aceasta a depășit, însă, momentele grele și și-a găsit fericirea în brațele lui Sorin Rap, cel care, la început, i-a fost șofer și cu care este împreună din 2018.

Recent, iubitul Mihaelei Borcea și-a aniversat ziua de naștere, iar pentru aceasta a fost un bun prilej de a-i arăta dragostea ei. Prima soție a lui Cristi Borcea a postat pe rețelele sociale un mesaj plin de iubire pentru cel care o împlinește și o face fericită, alături de o fotografie în care apar într-o postură romantică.

Imagine rara cu Mihaela Borcea si iubitul. I-a făcut-o cadou în ziua în care a împlinit 52 de ani
Mihaela Borcea, alături de iubitul său.

„La mulți ani, iubiric, cu multă sănătate si cu iubirea mea pe care o ai deja!! Fie ca noi să fim întotdeauna împreună, fără probleme, iar numărul de obstacole ce vin spre noi să le trecem cu ușurință! Lasă fericirea să îți copleșească sufletul, să rămâi la fel de pozitiv precum ești acum, să fii înconjurat mereu de prieteni adevărați!

Îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine, că îmi ești aproape, că mă faci să mă simt iubită și îmi redai liniștea atunci când totul merge rău și alături de tine totul este mai frumos! Te iubesc!”, a scris Mihaela Borcea, pe Instagram.

În ce relații sunt Mihaela Borcea și Crisit Borcea

Mihaela Borcea și Cristi Borcea au rămas în relații bune după divorț, mai ales că au trei copii împreună, dar și afaceri pe care ea le conduce de mulți ani.

Vorbim frecvent. Avem copii împreună și afaceri, Avem o relație civilizată, cum este normal și firesc”, spunea Mihaela Borcea.

După divorţul de Mihaela Borcea, fostul acționar al lui Dinamo a mai fost căsătorit cu Alina Vidican, cu care are doi copii, iar în prezent formează un cuplu cu Valentina Pelinel, cei doi având trei copii.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...