Imagine rară cu fiul Laviniei și al lui Ștefan Bănică Jr. Detaliul surprinzător pe care l-au observat imediat fanii

Ana Ionescu 13.05.2021, 12:55
Imagine rară cu fiul Laviniei și al lui Ștefan Bănică Jr. Detaliul surprinzător pe care l-au observat imediat fanii

Livinia Pîrva este o mămică dedicată și foarte discretă când vine vorba despre fiul său Alexandru, care va împlini peste câteva zile 2 ani. Zgârcită cu imaginile, dar și cu informațiile despre băiețelul său, Lavinia a publicat recent o forografie rară cu acesta, iar fanii au observat un detaliu surprinzător.

Cu cine seamănă fiul Laviniei Pirva și al lui Ştefan Bănică Jr

De când a devenit mămică, Lavinia Pîrva a stat o perioadă departe de public, însă a revenit în forță. A lansat noi melodii, și-a deschis o afacere cu haine online și are mare grijă de silueta ei. Face foarte mult sport și, chiar dacă se îngrășase enorm în timpul sarcinii, acum are un trup perfect, cu care se mândrește.

Ștefan Bănică Jr și Lavinia Pîrva au fost mereu discreți în ceea ce privește viața lor personală și au preferat să îl țină departe de viața publică şi pe fiul lor Alexandru. Artista postează foarte rar imagini cu băieţelul pe rețelele de socialiazare și, atunci când o face, micuțul apare în imagini doar cu spatele. În urmă cu câteva zile, soția lui Ștefan Bănică Jr a publicat o fotografie cu fiul ei, care a scos la iveală un detaliu surprinzător. Micuțul este blond, deși ambii părinți sunt bruneți.

„După un somn prelungit de prânz, suntem unul mai energic decât celălalt! Puși pe șotii și pe împrăștiat cât mai multe jucării!Cu cât mai mare e dezordinea cu atât suntem mai fericiți”, a scris artista pe pagina sa de Instagram, împreună cu fotografia unică cu copilul ei.

Fanii au fost uimiţi şi i-au lăsat Laviniei numeroase comentarii în care se arată foarte mirați de faptul ca Alexandru este blond.

„Cam blonduț. Ștefan știe sigur…”, „Așa blonduț” sau „Copilul vostru este blond? Cu cine seamănă”, „De ce nu pui poze cu fața la copil, să-l putem vedea și noi. Cred că este un copil ca toți ceilalți copii nu este cu nimic diferit”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor care au văzut poza cu fiul cântăreței.

Imagine rara cu fiul Laviniei si al lui Stefan Banică Jr. Detaliul surprinzator pe care l-au observat imediat fanii
Imagine rara cu fiul Laviniei si al lui Stefan Banică Jr. Detaliul surprinzator pe care l-au observat imediat fanii

Ştefan Bănică, tată pentru a treia oară la 52 de ani

Ștefan Bănică Jr a devenit tată pentru a treia oară la vârstă’a de 52 de ani. Alexandru, mezinul familiei, s-a născut în luna mai a anului 2019. Atunci, artistul spunea că micuțul este o binecuvântare pentru el.

„Alexandru este o baterie perfectă pentru mine. Când îl văd dimineaţa şi îmi zâmbeşte, m-am încărcat pentru toată ziua. Oricum, pentru mine, la 52 de ani, Alexandru e o binecuvântare, nu mă mai aşteptam la chestia asta”, spunea Ștefan Bănică în anul 2019, potrivit okmagazine.

Urmăriți Impact.ro și pe