Imagine rară cu Andreea Marin și fiica ei, Violeta. Cum au apărut cele două de 1 iunie. Foto

Redacția IMPACT 01.06.2020, 13:35

Astăzi, de 1 iunie, multe vedete din România au ales să petreacă Ziua Internațională a Copilului, alături de cei mici ai lor. Nici Andreea Marin nu face excepție, ea alegând să sărbătorească această zi alături de fiica sa.

Andreea Marin, fotografie alături de Violeta

Cea care ne încânta odinioară ca fiind Zâna Surprizelor a ales să sărbătoreasca Ziua Copilului alături de fiica sa, Violeta. Fanii au fost încântați să le vadă pe amândouă, într-o ipostază foarte apropiată, de ziua Copilului.

„La mulți ani copiilor nostri și copilăriei ce trăiește încă în noi! ❤️”, a scris Andreea Marin pe Facebook. 

Internauții i-au urat „La mulți ani” micuței Ana Violeta. În vârstă de 13 ani, Violeta este fiica rezultată din căsnicia Andreei Marin cu Ștefan Bănică Junior.

Micuța a venit pe lume pe 15 decembrie 2007 și a adus multă bucurie în viața părinților ei, chiar dacă aceștia au divorțat când Violeta avea doar 6 ani. Deși, Andreea Marin și Ștefan Bănică nu mai formează un cuplu din 2014 de când au și divorțat, cei doi sunt uniți de rodul iubirii lor, Violeta.
Puțini sunt cei care știu că fetița a fost botezată cu numele Violeta, care este și al doilea nume al Andreei Marin. Zâna Surprizelor a încercat să o țină pe Violeta departe de ochii presei, pentru a nu fi implicată în scandaluri mediatice, motiv pentru care nu postează des fotografii alături de aceasta.

„Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”, a declarat în trecut, Andreea Marin la emisiunea „Vorbește Lumea”, difuzată pe Pro TV.

 

Urmăriți Impact.ro și pe