Imagine inedită cu CTP. Cum a ajuns astăzi la serviciu

Stan Filon 10.11.2020, 16:00
Imagine inedită cu CTP. Cum a ajuns astăzi la serviciu

Câți editorialiști încap într-un Mini? Ei bine, a aflat jurnalistul Claudiu Pândaru, care a publicat o fotografie pe contul său de Facebook în care l-a surprins și pe cunoscutul editorialist Cristian Tudor Popescu. Alături de cei doi se afla și colegul lor, Cristian Negruțiu.

Cristian Tudor Popescu, fotografiat într-un Mini Cooper

Fotografia respectivă a fost publicată pe Facebook și a strâns în doar câteva minute peste 150 de aprecieri. Cei trei jurnaliști sunt colegi la Digi 24. Cristian Tudor Popescu lucrează de ani buni la această televiziune, în calitate de invitat permanent, dar este editorialist și la site-ul Republica.ro.

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a dezvăluit după alegerile locale ce avea de gând să facă dacă candidatul PSD Gabriela Firea câștiga alegerile locale din București.

Cristian Tudor Popescu, fotografiat într-un Mini Cooper
Cristian Tudor Popescu, fotografiat într-un Mini Cooper

Jurnalistul a ajuns la Digi 24 împreună cu alți doi colegi

”Dacă doamna Firea mai câștiga un mandat la Primărie, îmi propusesem să dispar de pe ecranele de televiziune, să mă retrag din audio-vizual. Singurul loc unde m-aș mai fi exprimat ar fi fost platforma Republica, unde scriu”, a declarat celebrul jurnalist, imediat după aflarea rezultatelor care l-au dat drept câștigător al Primăriei Capitalei pe Nicușor Dan.

Jurnalistul s-a aflat în centrul unui scandal imens, recent, după ce l-a atacat pe Preafericitul Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române. Jurnalistul nu a putut să rabde declarația făcut de Preafericitul Daniel, care a spus că și comuniștii au interzis pelerinajul la Sfântul Nectarie și regimul a căzut.

Plângere la CNCD pe numele lui Cristian Tudor Popescu

Jurnalistul a izbucnit și a amintit de comunism și de perioada când mulți preoți turnau la Securitate ceea ce aflau de la oameni. Acest atac a lui CTP la adresa bisericii a atras comentariile și jignirile foarte multor români, printre care și nume foarte cunoscute din fotbal și din viața politică.

Mai mult decât atât, celebrul jurnalist s-a ales și cu o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după ce l-a numit pe Patriarh ”șarlatan”. Acesta a fost reclamat de asociaţia ”Neamunit”

”Aceste declarații au declanșat prin virulența lor un val de ură împotriva Bisericii Ortodoxe și a noastră, a credincioșilor de rând. Din perspectiva limbajului folosit, numitul C.T. Popescu a ales pluralul general al substantivelor, și nu singularul, tocmai pentru a nu se rezuma la o singură persoană sau chiar la un grup de persoane, ci a înțeles să ne prejudicieze pe toți cetățenii care au ales ca religie ortodoxia”, susţine asociaţia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...