Imagine în premieră cu fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pârva. Cum au comentat fanii cuplului

Madlen Moraru 26.06.2020, 13:20

Lavinia Pârva își trăiește cel mai mare vis cu ochii. După ce a devenit mămică și i-a dăruit lui Ștefan Bănică un băiețel superb, cântăreața pare să fie topită în totalitate de momentele petrecute alături de cel mic. Din acest motiv, cântăreața le-a împărtășit și fanilor o astfel de ipostază, cât se poate de emoționantă.

Imagine în premieră cu fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pârva

Lavinia Pârva le-a arătat tuturor o imagine în premieră cu fiul ei și al lui Ștefan Bănică. Momentul surprins recent a ajuns direct pe contul de Instagram al brunetei și a reușit să strângă un număr record de aprecieri. Fanii s-au declarat foarte impresionați de cât de mare s-a făcut băiețelul, în doar câteva luni. Este prima astfel de imagine postată pe Instagram de către vedetă cu fiul ei și al celebrului artist.

Imagine în premieră cu fiul lui Ștefan Bănică și al Laviniei Pârva. Cum au comentat fanii cuplului
Lavinia Pârva l-a prezentat în premieră pe băiețelul ei și al lui Ștefan Bănică Jr. fanilor de pe Instagram

Deși până acum Lavinia Pârva a mai apărut în calitate de invitată de la distanță, pe perioada pandemiei, în diverse emisiuni, alături de bebelușul Alexandru, este prima dată când o poză cu ea și cel mic își găsește calea către rețelele sociale. De aceea, fotografia demnă de pus în ramă a primit aproape 5 mii de like-uri, în doar câteva ore de la publicare.

„Minunea vieții mele este el”, a scris Lavinia Pârva, în dreptul pozei de pe Instagram.

Bebelușul lui Ștefan Bănică s-a făcut mare și mămica lui celebră a fost foarte mândră de fotografia pe care le-a arătat-o și celor din mediul online. Surpriza pentru fani a fost una cât se poate de apreciată, iar micuțul a stat cuibărit în brațele mamei sale.

Cum au comentat fanii cuplului

„Cam pe când următorul?”, „Să dea Dumnezeu să fie sănătos și să aibă noroc înm viață”, „E cel mai frumos moment”, ”Nu ni-l arăți și nouă pe prințul tău?! Tot așa de frumos este că mama lui?!”, ”Piciul,este dolofănel. Și cred că blondul l-am luat de la bunica paternă”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de către fani.

Urmăriți Impact.ro și pe