Imagine în premieră cu fiicele Danei Budeanu. Gemenele au crescut și sunt două tinere superbe

Dumitrică Roxana 11.08.2022, 21:29
Imagine în premieră cu fiicele Danei Budeanu. Gemenele au crescut și sunt două tinere superbe

Deși postează des fotografii cu ea pe conturile de pe platformele de socializare, Dana Budeanu este foarte rezervată când vine vorba despre fiicele sale. Maria și Dana, pe numele lor, au 17 ani și vor atinge în viitorul apropiat, potrivit informațiilor făcute publice în presă, vârsta majoratului.

Cât de mari sunt fetele Danei Budeanu

Dana Budeanu are două fete gemene cu fostul ei soț, Radu Ioan Budeanu. Despre cei doi se știe că s-au căsătorit pe vremea când erau foarte tineri.

Maria și Dana au 17 ani. În curând vor împlini vârsta majoratului. Potrivit Danei Budeanu, fiicele sale nu au avut acces, decât limitat, la dispozitive electronice și internet. Măsura luată de mama celor două fete are de-a face cu faptul că vedeta a vrut să le pregătească într-un mod cât se poate de sănătos pentru provocările vieții.

„…Vreau să le prelungesc copilăria. Şi te asigur că sunt mult mai pregătite pentru viaţă decât orice copil care are acces la altceva. Nu ştiu dacă cineva îşi dă seama de asta. Eu cred că intelectualitatea adevărată şi educaţia adevărată se întorc, s-a ajuns la o saţietate”, a spus Dana Budeanu, în urmă cu mai mult timp, comentând pe seama educației pe care le-o oferă fetelor sale gemene.

De altfel, Maria și Dana nu au aflat decât de curând că mama lor este foarte cunoscută de români. Prima dată când au văzut-o pe Dana Budeanu la televizor a fost într-o emisiune a lui Mihai Gâdea, de la Antena 3, potrivit informațiilor publicate în presa din România.

De ce a divorţat Dana Budeanu

Dana Budeanu a fost căsătorită ani buni cu Radu Budeanu și au împreună două fetițe gemene. Cei doi s-au căsătorit de foarte tineri, aveau 21 și 22 de ani, dar relația s-a deteriorat.

După opt ani de tăcere, Dana Budeanu a reușit să vorbească despre divorțul care a marcat-o enorm la acea vreme. Ea a povestit că deși era căsătorită, în fapt era tot singură. Practic nu se bucura deloc de atenția soțului său.

„Acum opt ani eram singură. Știi ce nu s-a schimbat de atunci? Sunt tot ultima pe lista vieții mele. Sunt la fel. Și nu cred că asta trebuie să se schimbe“, a declarat designerul în cadrul unui interviu.

A trecut prin momente grele, dar și-a revenit de dragul fetițelor, care spune ea, petrec timp cu tatăl lor. Și acum are o relația bună cu Radu Budeanu, deși la momentul divorțului a fost scandal între ei. Între timp, mogulul și-a îmbogățit familia cu încă doi copii, dăruiți de Cristina Săvulescu.

 

Urmăriți Impact.ro și pe