Imagine fabuloasă cu Bobonete și Dani Oțil din urmă cu mai mulți ani. „Aveai aceeași soție și când erai sărac”

Stan Filon 18.05.2022, 19:03
Imagine fabuloasă cu Bobonete și Dani Oțil din urmă cu mai mulți ani. „Aveai aceeași soție și când erai sărac”

Dani Oțil a postat recent o fotografie din tinerețile lui. Prezentatorul de televiziune a postat o poză în care apare alături de Mihai Bobonete, iar momentul surprins este chiar unul culinar. Cei doi erau tineri și săraci, după cum se întelege din comentariile postate pe rețeaua socială. Instantaneul a fost realizat la Mihai Bobonete acasă, pe vremea când avea o bucătărie minusculă.

Imagine fabuloasă cu Bobonete și Dani Oțil, din tinerețe

Dano Oțil și-a înveselit urmăritorii, după ce a postat o fotografie din tinerețe. Apare alături de Mihai Bobonete, chiar la masă. Din fotografia respectivă se vede că cei doi se omeneau cu ouă ochiuri, carne prăjită și mămăligă. Se gândeau, totuși, și la siluetă, așa că aveau pe masă și o salată de varză. În plus, pe masă se afla și o veioză aprinsă, deși poza a fost făcută pe timp de zi. Iată c a scris Dani Oțil alături de fotografie:

„Ghicește protagoniștii, meniul, ce puneau la cale si câți bani mai aveau pana la salariu. Doar răspunsuri greșite”, este comentariul postat de celebrul prezentator de televiziune.

Imagine fabuloasa cu Bobonete si Dani Otil, din tinerete
Imagine fabuloasa cu Bobonete si Dani Otil, din tinerete

Mesaj cu bătaie lungă

Internauții au apreciat la adevărata ei valoare fotografia postată. Aceștia au comentat și distribuit postarea respectivă și au lăsat sute de comentarii, precum cele de mai jos:

„La cât cărnet e în oala aia era bogăție  o ardeați pe tradițional   …sa vă fie de bine!”, „Tinerete…floare rara …nu, ca acuma sunteti batrani  doar trecuti un pic prin viata! Sa fiti sanatosi si fericiti toata viata iar prietenia voastra sa dainuie…..mult….pana la sfarsit…sunt rare astfel de prietenii”, „Dani și Bobonete,pe masă aveau mămăligă, ouă ochiuri, smântână, brânză, cârnăciori, vinete, slănină, banii nu erau o problemă pentru că primeau de acasă pachet”, „Stan și Bran, evident.  Meniu de post cu jumări și ouă. Se punea la cale luarea cu asalt a umorului românesc și în conturi erau multe zerouri”.

Dani Oțil a postat mai apoi un comentariu foarte apreciat de urmăritorii săi. Acesta a apreciat faptul că Mihai Bobonete are și în prezent aceeași soție, pe care o avea de pe vremea când era sărac. „Radem, glumim… Dar cea mai valoroasa treaba din poză e faptul ca soția ta(care face poza) e tot aia…de când erai sărac. No comment”. Artistul și frumoasa lui soție, Cătălina, se cunosc încă din 1995, însă s-au căsătorit abia în 2009 și au doi copii împreună.

Mesajul său pare a fi unul cu bătaie lungă, poate chiar la celălalt prieten al său din tinerețe, colegul său de platou, Răzvan Simion, care a ales să se despartă de soția sa de pe vremea când era sărac, femeia care i-a oferit și doi copii. Cei doi s-au despărțit după ce Răzvan Simion s-a îndrăgostit de cântăreața Lidia Buble.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...