Imagine de colecție cu soția lui Victor Pițurcă. Iată cum arată Maria la 61 de ani

Badea Violeta 27.11.2021, 17:35

Spre deosebire de alte neveste ale oamenilor din fotbal, soția lui Victor Pițurcă preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Tocmai din acest motiv, fostul antrenor al Universității Craiova a apărut de foarte puține ori în spațiul public alături de partenera sa de viață, Maria. Acum, cu ocazia zilei de naștere a Cristinei Ich, cei doi soți s-au afișat împreună. Iată cum arată cea care îi este alături fostului selecționer de mai bine de trei decenii.

Cum arată soția lui Victor Pițurcă

Victor și Maria Pițurcă formează un cuplu de mai bine de 30 de ani și au împreună doi copii, pe Claudia și Alexandru. Atât soția, cât și fiica fostului antrenor de fotbal sunt două prezențe extrem de discrete. Cele două nu au apărut niciodată în emisiuni de televiziune și nici nu au acordat interviuri.

Nu același lucru se poate spune despre Victor și Alexandru Pițurcă. Fiul fostului selecționer este fost fotbalist și se află într-o relație cu artista Cristina Ich. De asemenea, Victor Pițurcă este un nume cu greutate din fotbalul românesc și a fost implicat într-un scandal.

Amintim că acesta a avut o relaţie extraconjugală cu Vica Blochina. Amantlâcul a durat 16 ani, iar povestea lor a rezultat Edan, un băieţel minunat. Cu toate acestea, Maria, soţia lui Piţurcă, a dovedit că este o femeie extrem de puternică și a reușit să ierte infidelitatea partenerului său de viață.

Aceasta nici măcar atunci nu a ieșit în presă și a trecut cu decență peste această poveste. Maria şi Victor Piţurcă au o relație foarte bună cu nora lor, Cristina Ich. Cei doi au participat la ziua de naștere a acesteia, iar artista a profitat de ocazie și a importalizat momentul.

„Și când te aștepți mai puțin, una dintre cele mai frumoase seri e și mai specială datorită unei așa surprize”, a scris Cristina Ich în dreptul fotografiei cu socrii săi.

Cristina Ich si sotii Piturca
Cristina Ich si sotii Piturca

Victor Pițurcă și-a cerut iertare

După dezvăluirile amantei sale, Victor Pițurcă s-a văzut nevoit să recunoască amantlâcul. Iată ce spunea fostul selecționer despre scandalul de infidelitate în care era implicat.

Victoria Blochina, femeia cu care a avut o aventură timp de 16 ani, a făcut totul public pentru că Victor Pițurcă a refuzat să-și recunoască copilul.

„Am greșit și îmi pare enorm de rău. Știu cât de mult suferă familia mea și mai ales soția. Este foarte greu să-ți găsești cuvintele în astfel de momente. Dacă aş putea să dau timpul înapoi, prezentul ar fi altfel. Copilul nu trebuie să sufere.

Nu fac circ din viaţa mea privată şi nu voi face comentarii în legătura cu asta. Nu tot ce a spus acea doamnă este adevărat. Pentru mine, căsnicia şi familia sunt cele mai importante lucruri din viaţă.”, declara fostul antrenor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...