Ilinca Vandici, mărturisire dureroasă. Cum a aflat că a fost înşelată în repetate rânduri: “M-am ferit să par o nebună”

Nicu Stan 15.04.2021, 09:16

Ilinca Vandici, mărturisire dureroasă. Cum a aflat că a fost înşelată în repetate rânduri de iubitul său. Toate detaliile scandaloase, în articolul de mai jos.

Ilinca Vandici, dezvăluiri neașteptate. Iubitul a înșelat-o cu Bianca Drăgușanu

Ilinca Vandici a făcut mărturisiri dureroase din trecutul său. Vedeta a povestit cum a fost înșelată în repetate rânduri de către iubit. Ilinca Vandici este acum o soție și o mamă fericită, însă în trecut, a suferit grav în dragoste, fiind înșelată de iubit de nenumărate ori.

Cele care i-a pricinuit numeroasele dezamăgiri în dragoste este nimeni altul decât fostul fotbalist Ciprian Marica. Lângă acesta, Ilinca Vandici a trăit numeroase episoade de infidelitate. Grav este că vedeta a știut de fiecare dintre ele.

Ilinca Vandici si sotul ei
Ilinca Vandici si sotul ei

Ilinca Vandici, înșelată de nenumărate ori

Ilinca Vandici este foarte discretă în privința vieții personale, însă nu a ezitat să răspundă cu sinceritate la unele întrebări din trecutul ei. Aceasta a făcut dezvăluiri neștiute despre relația cu fotbalistul Ciprian Marica. Cei doi au avut o relație de lungă durată, însă fotbalistul a înșelat-o de mai multe ori.

Vedeta Kanal D a dezvăluit lucruri incredibile din relația cu Ciprian Marica, spunând că a aflat de fiecare dată când iubitul ei a călcat strâmb. Destăinuirile au avut loc într-un podcast al actorului Radu Țibulcă.

Ilinca Vandici afla de fiecare escapadă a iubitului

”Nu știu să spun cum, dar aflam! Venea o prietenă care-mi spunea că are o prietenă care-i spune că e plecat…acolo. Aflam, pur și simplu. Din întâmplare, mă uitam pe Facebook la nu știu cine și o vedeam pe nu știu care în poză la terasă, recunoșteam terasa”, a povestit Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici mai povestește că a încercat în fel și chip să mențină relația cu cel care credea că este iubirea vieții ei, însă nu a reușit. Mai mult, Ciprian Marica nici nu își recunoștea greșelile.

Ilinca Vandici, înșelată de Ciprian Marica cu Bianca Drăgușanu

”Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: De ce ai făcut asta?. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată.

Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns.

Ciprian Marica a încercat și cu Adelina Pestrițu

El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă.

Ea zice că nu, el zice că nu, eu zic că da. Măcar dacă se ducea să nu-l ştie nici vântul, nici pământul! Dar vrei să-ţi spun ceva? Nu eu m-am umilit. Când am aflat cu cine şi de ce, nici măcar n-am putut să mă simt prost”, mărturisea Ilinca Vandici.