Ilinca Vandici l-a lăsat mască pe soţul său. De ziua ei îşi doreşte un cadou în valoare de 100.000 de euro. Pe ce a pus ochii vedeta

Ioana Bucur 13.06.2021, 21:20
Ilinca Vandici l-a lăsat mască pe soţul său. De ziua ei îşi doreşte un cadou în valoare de 100.000 de euro. Pe ce a pus ochii vedeta

Prezentatoarea Bravo, ai stil! are gusturi impecabile nu doar când vine vorba de haine și accesorii. Ilinca Vandici l-a lăsat mască pe soțul său. De ziua ei îşi doreşte un cadou în valoare de 100.000 de euro. Pe ce a pus ochii vedeta.

Ilinca Vandici își dorește un cadou de peste 100.000 de euro de la soțul ei

Ilinca Vandici va împlini 35 de ani, pe 17 iunie. Frumoasa prezentatoare Bravo, ai stil! și-a făcut deja planurile pentru ziua cea mare. Ilinca Vandici l-a lăsat mască pe soțul său. Vedeta nu își dorește vreo petrecere fastuoasă, ci doar o cină liniștită, în compania familiei și prietenilor de suflet. Dacă la capitolul petrecere nu este deloc pretențioasă, lucrurile stau cu totul diferit când vorbim despre cadou. Ilinca Vandici știe exact ce își dorește, iar darul vine la pachet cu un preț amețitor. Șatena a dat deja „comanda” și, din câte se pare, urmează să fie văzută pe străzile din București la volanul unui autoturism în valoare de 100.000 de euro.

„O mașină nouă. Mai mare. Uite crește copilul, când plecăm în vacanțe trebuie să avem un portbagaj mai mare ca să avem loc de bagaje și atunci atunci o mașină mai mare ar fi super potrivită. Eu să am mașina mai mare, cumpărată bineînțeles de Andrei. El știe deja. Lăsând gluma la o parte eu am fost mereu super independentă financiar, sunt o fire super muncitoare, am tot ce am nevoie pentru mine și pentru copilul meu, în urma muncii pe care o depun, însă sunt anumite, hai să le numim aspecte, în care un bărbat trebuie să-și arate masculinitatea.

Unul dintre ele fiind acesta. Asta am învățat de-a lungul timpului, că un bărbat trebuie lăsat să facă aceste cadouri soției lui. Așa simte că a pus umărul la treabă și a avut impact asupra fericirii ei. Dacă eu pot să-mi ofer tot ce am nevoie, el nu se mai simte bărbat”, a povestit amuzată Ilinca Vandici pentru EVZ.

Ilinca Vandici l-a lăsat mască pe soţul său.
Ilinca Vandici

„Aţi aflat şi voi că îmi schimb profesia?!”

Ilinca Vandici a mărturisit, cu zâmbetul pe buze, că are o meserie despre care puțini știu. Ea a anunțat că este nașă de profesie, având la activ cinci cupluri de fini și șase copii botezați. Ilinca Vandici a mărturisit că este o persoană implicată în viața finilor săi, pe care încearcă să îi îndrume cât de mult cu putință pe o cale corectă în viață.

„Aţi aflat şi voi că îmi schimb profesia?! Gata, nu mai vin la emisiune. Nu, glumesc! Se pare că sunt naşă de meserie. Sunt naşă pentru cinci cupluri, mai am încă un eveniment în curând. În plus, am botezat vreo şase copii. Sunt foarte implicată, stau de vorbă foarte mult cu finii. Îmi place să fiu şi pe partea spirituală implicată, îi duc la împărtăşit pe cei mici, a povestit Ilinca Vandici, la Teo Show.