Ilinca Vandici, jignită de una dintre cele mai mari vedete de la Pro TV! Cum a făcut-o pe celebra prezentatoare

Nicu Stan, Ioana Nicolae 21.04.2021, 08:39
Ilinca Vandici, jignită de una dintre cele mai mari vedete de la Pro TV! Cum a făcut-o pe celebra prezentatoare

Ilinca Vandici, jignită de una dintre cele mai mari vedete de la Pro TV! Cum a făcut-o actorul pe celebra prezentatoare, citiți în rândurile de mai jos.

O vedetă PRO TV a jignit-o grav pe Ilinca Vandici. ”Așa îi spun toți băieții”

Ilinca Vandici a fost jignită de una dintre cele mai mari vedete de la Pro TV.  Cel care a făcut dezvăluirea despre porecla rușinoasă a Ilincăi Vandici a fost Florin Călinescu, la Românii au Talent.

Celebrul actor a desfințat-o pe frumoasa Ilinca Vandici. Care ar fi porecla jenantă a faimoasei prezentatoare de la ”Bravo, ai Stil”. Juratul de la Românii au telent a spus-o, în direct. Colega lui Florin Călinescu de la Românii au Talent, Andra Măruță, a fost șocată de cele spuse de celebrul actor.

Florin Calinescu a barfit-o pe Ilinca Vandici cu Andra
Florin Calinescu a barfit-o pe Ilinca Vandici cu Andra

Cum a făcut-o Florin Călinescu pe Ilinca Vandici

”Andra: Ce corp frumos are Ilinca Vandici.
Florin Călinescu: Cine? Ah, Crăcă i se zice între băieți.
Andra: Cum?!
Florin Călinescu: Adică îi cade mingea de baschet dintre genunchi, dacă o pui să o strângă. Și Tonciu are corp mișto.
Andra: Nu am mai văzut-o demult.
Florin Călinescu: Păi, le vezi pe toate la „Bravo, ai sictir!”, a fost discuția dintre cei doi jurați, respectiv în care Florin Călinescu a jignit-o pe Ilinca Vandici.

Ilinca Vandici, dezamăgită în dragoste de Ciprian Marica

Pe de altă parte, Ilinca Vandici a făcut dezvăluiri despre cum o înșela Ciprian Marica pe vremea când formau un cuplu, și cu cine.

”Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: De ce ai făcut asta?. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina. M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată. Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns.

Ciprian Marica s-a dat și la Adelina Pestrițu

El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invitat-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă.

Ea zice că nu, el zice că nu, eu zic că da. Măcar dacă se ducea să nu-l ştie nici vântul, nici pământul! Dar vrei să-ţi spun ceva? Nu eu m-am umilit. Când am aflat cu cine şi de ce, nici măcar n-am putut să mă simt prost”, mărturisea Ilinca Vandici.

Urmăriți Impact.ro și pe