Ilie Năstase, tată din nou? Ce a declarat fostul tenismen: „Ne dorim o fetiţă”

Andreea Bisinicu 12.11.2020, 09:46
Ilie Năstase, tată din nou? Ce a declarat fostul tenismen: „Ne dorim o fetiţă”

Ilie Năstase, tată din nou? Ce a declarat fostul tenismen. Omul de afaceri și frumoasa lui soție vor să întemeieze o familie: „Dacă vom avea o fetiţă, o vom putea îndruma să joace tenis”.

Ilie Năstase, tată din nou? Ce a declarat fostul tenismen

Ilie Năstase este unul dintre acei bărbați care iubesc tare mult femeile. Dovada stă în numărul semnificativ al relațiilor și căsătoriilor în care fostul tenismen a fost implicat.

De un an de zile, Ilie Năstase iubește din nou. A găsit fericirea în brațele Ioanei, iar în 2019 au decis să meargă împreună în fața altarului, să-și unească destinele. Ioana îl completează și-l face fericit, spune el, iar cei doi se gândesc serios la posibilitatea de-ași întemeia o familie proprie.

Familist convins din natură. chiar dacă Ilie Năstase are deja cinci copii, din relațiile anterioare, fostul tenismen a mărturisit că și-ar dori o fetiță cu frumoasa Ioana. Mai mult de atât, omul de afaceri a dezvăluit și ce carieră și-ar dori să urmeze copii săi. Afaceristul spune că întotdeauna și-a lăsat copiii liberi, să facă propriile alegeri în viață.

„Nu am vrut să-mi forţez copiii mei să facă ceea am făcut eu. Dar, dacă vreunul dintre ei ar fi dorit să joace tenis, sigur că i-aş fi ajutat. Acum ne dorim să facem o fetiţă, este ideea Ioanei (Simion – actuala soţie a lui Ilie Năstase – n.r.), care să devină o altă Simona (Halep– n.r.) … dar asta nu-ţi garantează nimeni.  Sigur, dacă vom avea o fetiţă, o vom putea îndruma să joace tenis, îi vom oferi toată susţinerea noastră dar, dacă va avea stofă de jucătoare, o să ajungă campioană oricum”, a spus celebrul sportiv în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D, potrivit Libertatea.

Ilie Nastase si Ioana Simion sunt casatoriti de un an de zile. Tenismenul spune ca si-a gasit linistea alaturi de frumoasa bruneta
Ilie Nastase si Ioana Simion sunt casatoriti de un an de zile. Tenismenul spune ca si-a gasit linistea alaturi de frumoasa bruneta

Ilie Năstase, vorbe grele la adresa Brigittei, fosta soție

Tot în cadrul aceleiași emisiuni, Ilie Năstase a mărturisit că și-a regăsit liniștea alături de actuala sa soție, Ioana. Când a venit vorba despre fosta lui parteneră de viață, tenismenul a fost de părere că Brigitte Pastramă nu s-a schimbat față de cum o știa el.

„Ea a câștigat imagine de pe urma mariajului cu mine. Și asta și-a dorit. Văd și acum la televizor, fiecare din domnișoarele astea care au reality show. Nu înțeleg cine sunt aceste persoane de au aceste reality show-uri. Din greșeală mai dau, mă uit, dar nu știu cine sunt (…). Sunt certuri acolo cu copilul  pe marginea patului, pe prăpastie, îi cad banii în apă (n.red. sunt frânturi din emisiunea pe care Brigitte o are la un post de televiziune). Pentru mine nu a fost un lucru bun relația asta, asta e sigur!”, a spus Ilie Năstase în emisiunea Denisei Rifai, de la Kanal D.

Urmăriți Impact.ro și pe