Ilie Năstase și cea de-a cincea nevastă, veste neașteptată la scurt timp de la nuntă. “O fetiță”. Anunț surpriză

Rădulescu Valentin 05.07.2020, 16:35

Cuplul format dintre Ilie Năstase și Ioana Simion continuă să ne surprindă pe zi ce trece. După cununia religioasă la care nimeni nu se aștepta, ținând cont de faptul că erau în prag de divorț, acum au dat și vestea cea mare. Despre ce este vorba?

Ilie Năstase și Ioana Simion, veste neașteptată!

Chiar dacă erau în prag de divorț, Ilie Năstase și Ioana Simion s-au gândit mai bine, iar într-un final s-au cununat religios. Pentru toată lumea vestea a venit ca un șoc, deoarece nimeni nu se aștepta să se răzgândească atât de repede. Cei doi s-au cununat religios în luna iunie, nașii lor fiind Ciprian Marica și partenera lui de viață, Ioana. Recent, Ilie Năstase a mărturisit că nu mai e mult să facă încă un pas important în viața lor. Așadar, cei doi vor să aibă împreună o fetiță!

„Acum poate facem și un copil, dacă tot zice că mă iubește așa mult. Mai ales că tot îmi zice de când ne-am cunoscut că își dorește o fetiță, pentru că deja are un băiat”, a spus Ilie Năstase, potrivit cancan.ro.

Ilie Năstase și cea de-a cincea nevastă, veste neașteptată la scurt timp de la nuntă. “O fetiță”. Anunț surpriză
Ilie Năstase și cea de-a cincea nevastă, veste neașteptată la scurt timp de la nuntă. “O fetiță”. Anunț surpriză

Ioana Năstase, ”mi-am respectat foarte mult fostul soț”

Soția lui Ilie Năstase a vorbit recent despre faptul că a dus o căsnicie care a durat 22 de ani. Ioana Simion și-a respectat foarte mult fostul soț, devenind de-a lungul timpului chiar și bunică. Totodată, Ioana a mărturisit și faptul că i-a impus lui Ilie mai multe condiții, după care a decis să facă cununia religioasă.

„Noi venim din două lumi diferite. Eu am fost învăţată să trăiesc într-un anume fel, Ilie în alt fel. Am fost o femeie statornică, care a dus o căsnicie 22 de ani. Mi-am respectat foarte mult fostul soţ, deci am trăit frumos şi curat. Acum am intrat într-o lume în care nu prea mă regăsesc. Încerc, dar parcă nu sunt eu. Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă”, a spus Ioana Năstase.

Urmăriți Impact.ro și pe