Ilie Năstase, pus din nou la zid. Mesajul tranșant din această dimineață. „De unde ai atâta răutate?”

Beatrice Dumitru 06.12.2022, 15:16
Ilie Năstase, pus din nou la zid. Mesajul tranșant din această dimineață. „De unde ai atâta răutate?”

Ilie Năstase și soția sa, Ioana, au din nou probleme în cuplu chiar dacă sărbătorile de iarnă bat la ușă. Aceasta l-a atacat dur pe fostul mare tenismen, pe care l-a acuzat pentru zvonurile apărute în spațiul public despre ea. Aceasta susține că soțul său vrea să o denigreze.

„Nu mai arunca cu pietre în mine”

Ilie și Ioana Năstase au fost aproape de divorț în mai multe rânduri, dar, de fiecare dată, au revenit la sentimente mai bune. Mai mult, luna trecută, fostul tenismen o acuza pe soția sa că a dispărut de acasă, dar nu cu mâna goală, ci cu suma de două milioane de euro. După câteva zile, acesta a negat că ar fi făcut aceste afirmații.

Dar lucrurile nu se liniștesc deloc între cei doi soți și Ioana Năstase a răbufnit pe rețelele de socializare după ce în spațiul public a apărut un zvon potrivit căruia, în urma unei întâlniri cu soțul ei și cu alți prieteni, a plecat de la restaurant în stare de ebrietate. Ea îl consideră vinovat pentru aceste afirmații chiar pe soțul său, despre care susține că vrea să o denigreze.

Ilie Năstase, pus din nou la zid. Mesajul tranșant din această dimineață. „De unde ai atâta răutate?”
Ilie Năstase, alături de soția sa, Ioana.

Indiferent cât ai încerca să-mi denigrezi imaginea cu ajutorul unor prieteni jurnaliști de-ai tăi, doresc să îți aduc la cunoștință că nu veți reuși! Se pare că sunt aceleași persoane cu care ai complotat în urmă cu două săptămâni. O femeie în stare de „ebrietate”, așa cum ați specificat, nu se va ridica singură de la masă și niciodată, indiferent că va consuma un pahar sau două, nu se va urca la volanul unei mașini din respect față de Poliția Română. Se vede clar în acea filmare stabilitatea pe care o aveam și expresia feței. Dragul meu, altădată nu mai arunca cu pietre în mine, pentru că acele pietre se pot întoarce împotriva ta. Îți mulțumesc și de această dată, pentru a-mi mai face un rău nejustificat! Nu înțeleg de unde ai atâta răutate…„, este mesajul transmis de Ioana Năstase pe contul de Facebook.

Ilie Năstase nu scapă de scandaluri

Ilie Năstase s-a aflat în centrul unui alt scandal în luna noiembrie, după ce a fost prins din nou băut la volan în București, în Sectorul 1. Acesta avea o alcoolemie de 0,22 mg/l alcool pur în aerul expirat când a fost oprit de polițiști și a rămas fără carnetul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, fiind și amendat cu suma de 1.300 lei.

Ilie Năstase nu este la prima abatere de acest fel. În urmă cu patru ani a fost oprit în trafic, fiind băut la volan. În iulie 2019, Curtea de Apel București îl condamna definitiv la 9 luni și 10 zile de închisoare cu amânarea executării pedepsei pentru că a condus sub influența alcoolului.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...