EXCLUSIV

Ilie Năstase, făcut de râs de soție. Cum l-a găsit într-o stație de autobuz, după ce refuzase să intre cu ea în biserică

Ana Anitoiu, Mihai Ianoși 16.04.2021, 19:53

Ilie Năstase a fost făcut de râs de soția lui. Ioana a povestit, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact, cum l-a găsit pe fostul mare jucător de tenis într-o stație de autobuz, după ce refuzase să intre cu ea într-o biserică.

Cum a fost găsit Ilie Năstase într-o stație de autobuz

Ioana Năstase a povestit în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact că Nasty nu se numără printre oamenii care simt nevoia să intre într-o biserică. Bruneta și-a amintit un episod în care fostul mare jucător de tenis i-a reconfirmat acest lucru, precizând că nu i-a făcut atunci nici un reproș, pentru că ar fi avut mai degrabă de pierdut decât de câștigat.

“În ceea ce mă priveşte, voi fi sigur în Noaptea de Înviere la biserică, ca să iau lumină. Face parte din sufletul meu, din spiritul Sărbătorii, aşa că nu se pune problema de a lipsi. Dar nu ştiu dacă voi reuşi să-l conving și pe Ilie, să facă un pas similar. El nu e un tip care gustă aşa ceva. O ştie mai toată lumea, de altfel! Deunăzi, eu și Ilie eram împreună în Bucureşti, undeva pe lângă Hotelul Marriott. L-am rugat să intre cu mine două minute într-o bisericuţă din apropiere. Nu a zis nu, dar nici nu a intrat. Când am ieşit l-am căutat ceva vreme. Era prin apropiere, într-o staţie de transport public, şi mă aştepta pe gard, cu o sticlă de bere în mână. Nu am putut să-i reproşez nimic, fiindcă am considerat că mai mult aş fi pierdut decât aş fi câştigat. Aşa e el construit”, a spus Ioana Năstase.

Ilie Nastase, facut de ras de sotie. Cum l-a gasit intr-o statie de autobuz, dupa ce refuzase sa intre cu ea in biserica
Ioana Nastase

Ioana Năstase, despre fostul jucător de tenis: ”E mai liniștit”

Deși se află în plin proces de divorț cu Ilie Năstase, bruneta s spus că îl vede pe fostul mare jucător de tenis ”mai liniștit” și că reîntâlnirea cu el îi dă ”o senzație plăcută”. În plus, Ioana Năstase a dezvăluit că atât ea, cât și fostul sportiv încearcă să țină postul Paștelui, deși fiecare în felul lui.

“Amândoi încercăm să ţinem, fiecare în felul său, acest post. Nu aş fi eu, dacă nu aş recunoaşte că şi Ilie a făcut eforturi în acest sens. E mai liniştit, aş spune mult mai liniştit ca înainte şi-mi dă o senzaţie plăcută reîntâlnirea cu el. Luăm masa împreună, ori de câte ori putem, şi ne găsim timp unul pentru celălalt. Vă pot spune că petrecem timp împreună şi luăm dejunul, de cel puţin două ori pe săptămână, cel puţin. Dacă e cazul, chiar de mai multe ori!”, a spus ea.

Ilie Năstase își va petrece Paștele în casa socrilor lui

Bruneta a mai spus că l-a invitat pe Ilie Năstase în casa socrilor lui de Paște, pentru că nici ea, nici familia ei n-ar putea ierta un gest cum ar fi acela de a-l lăsa singur pe fostul jucător de tenis de sărbători. Cât despre acțiunea de divorț pe care a deschis-o la Tribunalul din Hârşova, Ioana Năstase a spus doar câteva cuvinte.

“Ştiu, toată lumea se întreabă de ce durează atât de mult. Suntem la tribunal, lucrurile decurg mai greu.Vă rog să mă credeţi că nu cunosc nici măcar amănuntul conform căruia Ilie ar fi primit sau nu citaţie pe această temă. Îmi voi întreba avocatul”, a spus Ioana Năstase.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...