EXCLUSIV

Ilie Năstase, exasperat de Brigitte Pastramă. Ce îi face bruneta fostului tenismen: “Eu am o soție acum” EXCLUSIV

Alexandra Andrei 30.07.2021, 14:28
Ilie Năstase, exasperat de Brigitte Pastramă. Ce îi face bruneta fostului tenismen: “Eu am o soție acum” EXCLUSIV

Ilie Năstase și Brigitte Pastramă au avut timp de opt ani o iubire cu năbădăi! În urmă cu mai bine de doi ani, cei doi s-au despărțit definitiv iar fiecare s-a recăsătorit cu o altă persoană. Chiar și așa, fosta doamnă Năstase nu ezită să-l compare pe actualul soț cu fostul, și să irite spiritele.

Ilie Năstase, exasperat de Brigitte Pastramă

Brigitte Pastramă pare că nu poate să îl uite chiar așa ușor pe Ilie Năstase, fostul soț, cel cu care se certa, în public, ca la ușa cortului până acum doi ani. Chiar dacă s-a recăsătorit cu Florin Pastramă, atunci când are ocazia, bruneta îi pomenește numele și ține să remintească, inclusiv actualului său partener de viață, Florin Pastramă cât de mult o răsfăța fostul soț cu cadouri scumpe dar și cât de puțin muncea ea în casă când era căsătorită cu acesta. “N-am mai făcut pască de 11 ani şi o să vă şi argumentez de ce. Pentru că în căsnicia mea cu Ilie Năstase, timp de nouă ani de zile, am comandat de la cel mai scump şi cel mai de fiţe laborator prăjituri, cozonac, pască. Nu mă lăsa să fac. Dar acum am zis că dacă tot mi-am cumpărat la reducere robotul acela de bucătărie o să fac şi cozonac, şi pască”, a spus Brigitte Pastramă, în cadrul reality-show-ului „Brigitte&Pastramă”.

Enervat la culme de toate aceste afirmații, Florin Pastramă a reacționat imediat și el în show când a auzit aceste afirmații spuse chiar de soția sa. “Tot timpul Brigitte mă compară cu domnul Ilie. Păi stai mă Brigitte, ce ţi-a dat ţie domnul Ilie: două ceasuri, două genţi şi datorii. Am şi eu frustrarea mea, tot timpul îl aduce în discuţie”, a spus Florin Pastramă, sătul să audă numele lui Ilie Năstase.

Ilie Nastase, exasperat de Brigitte Pastrama
Ilie Nastase, exasperat de Brigitte Pastrama

Ilie Năstase nu vrea să mai audă de Brigitte

Contactat de reporterii Impact.ro, pe marginea acestui subiect, Ilie Năstase ne-a declarat că nu își mai dorește să mai aibă vreo legătură cu fosta sa soție, Brigitte Pastramă. Asta pentru că el este liniștit și fericit alături de actuala sa parteneră de viață, Ioana Simion. “Eu am o soție, eu nu mai am nimic cu Brigitte. De ce nu mă întrebați și de fostele? Că am mai fost însurat. Eu am pe cineva acum, sunt cu cineva și doar persoana ei mă interesează. Ce spune Brigitte despre mine nu mă interesează. Eu am o soție acum, normal că se enervează uneori, este ceva firesc. Mă deranjează subiectul acesta”, a precizat fostul mare tenisman.

Mariajul dintre Ilie Năstase și Ioana Simion a fost încercat la începutul acestui an de un act de violență în familie, asta după ce bărbatul a fost acuzat chiar de soție că ar fi agresat-o fizic. Speriată din cale afară, la acea vreme, după respectivul incident, Ioana a ales să divorțeze de Ilie, însă cu timpul lucrurile s-au mai liniștit între cei doi, iar vedeta a decis să își retragă cererea de divorț și să mai dea o șansă căsniciei lor.