Ilie Năstase, despre retragerea Simonei Halep de la Olimpiada de la Tokyo: „Visul s-a terminat când ea s-a accidentat”

Nicu Stan, Alexandra Chiric 29.06.2021, 14:33
Ilie Năstase, despre retragerea Simonei Halep de la Olimpiada de la Tokyo: „Visul s-a terminat când ea s-a accidentat”

Ilie Năstase, despre retragerea Simonei Halep de la Olimpiada de la Tokyo: „Visul s-a terminat când ea s-a accidentat”. Simona Halep nu va fi aptă nici pentru Olimpiadă, deși era visul ei.

Simona Halep nu participă la JO de la Tokyo. Ce spune Ilie Năstase despre asta

Ilie Năstase a făcut declarații despre retragerea Simonei Halep de la Olimpiada de la Tokyo. O medalie la Olimpiadă era visul Simonei Halep de când era mică. Din păcate nu și-l va putea îndeplini din cauza accidentării suferite la turneul de la Roma.

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, a anunțat că tenismena Simona Halep nu va putea participa la turneul olimpic din Japonia.

Simona Halep nu si-a revenit dupa accidentarea de la Roma
Simona Halep nu si-a revenit dupa accidentarea de la Roma

Simona Halep s-a retras de la toate competitiile din cauza accidentării

Numărul 3 WTA este accidentată și în ultima perioadă s-a retras de la mai multe turnee, inclusiv de la turneul de la Wimbledon. Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc în perioada 23 iulie-8 august.

Astfel, Ilie Năstase a făcut declarații pe marginea acestui subiect supărător pentru multă lume.

Simona Halep trebuie să se refacă

”Ea știe mai bine. Noi nu știm ce s-a întâmplat. Dacă nu a jucat la Wimbledon înseamnă că este destul de accidentată. Nu cred că este sfârșitul carierei. Trebuie să vedem cât de grav este. Nu știu cât timp îi ia să se refacă.

Visul s-a terminat când ea s-a accidentat. Ea mai jucat accidentată și s-a accidentat și mai rău. Trebuie să se oprească exact cât trebuie ca să se refacă.

Ce ar trebui să facă Simona Halep

Nu cred că este o problemă. A fost numărul 1, ce mai trebuie să demonstreze. I-aș sugera să joace mai puține turnee neimportante și să le aleagă pe cele importante.

Simona Halep mai are motivație. Un campion nu se retrage cu una cu două. Dacă are probleme fizice, o să joace mai puțin”, a declarat Ilie Năstase, potrivit alephnews.ro.

Darren Cahill anunța că nu merge cu ea la Tokyo

Zilele trecute, antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, anunța că sportiva va merge șa Olimpiada de la Tokyo, însă că el nu o va însoți. Simona Halep ar fi urmat să fie antrenată de antrenorul ei secund, Daniel Dobre.

“La Tokyo va merge alături de celălalt antrenor al ei la Jocurile Olimpice, cu Daniel Dobre. Eu voi merge în Statele Unite pentru turneele din SUA și o voi aștepta acolo”, anunța celebrul antrenor australian într-o discuție live de tip podcast pe Instagram, cu un alt mare fost jucător, respectiv Pat Cash.

Urmăriți Impact.ro și pe