Ilie Năstase, amenințat de femeia de care divorțează. ”Voi avea tot ce doresc în viața asta” (Exclusiv)

Nicu Stan 06.03.2021, 17:04

Ilie Năstase, amenințat de femeia de care divorțează. Ioana Năstase nu se teme după ce fostul sportiv a amenințat-o că o va lăsa săracă. Ce i-a replicat aceasta, citiți în articolul de mai jos.

Răsturnare de situație în divorțul lui Ilie Năstase. Cum îl amenință Ioana Simion pe fostul mare sportiv

Ilie Năstase a fost amenințat de femeia de care divorțează, respectiv de Ioana Năstase, scrie playtech.ro. Ioanei Năstase nu îi este frică de Ilie Năstase, care vrea să o lase săracă, după divorț. Aceasta susține că va avea tot ce își va dori.

În urmă cu două zile, Ioana Năstase a depus actele de divorț, la Judecătoria Hârșova, decisă fiind să pună punct căsniciei cu Ilie Năstase, care ar fi agresat-o fizic, la începutul anului. Femeia nu are gânduri de împăcare cu fostul mare jucător de tenis și nici ideea partajului nu o sperie.

Ilie Nastase a spus ca o lasa saraca pe Ioana Nastase
Ilie Nastase a spus ca o lasa saraca pe Ioana Nastase

Ioana Năstase vrea să devină o femeie liberă

Vrea doar să-și recâștige libertatea și să-și apere partea de avere. ”Eu zic că vorbele alea, că îmi ia tot, le-a zis la nervi. Eu voi avea tot ce își dorește o femeie, în această viață, până închid ochii”, a declarat Ioana Năstase.

Relația lui Ilie Năstase cu Ioana a rezistat 3 ani, din care unul au fost căsătoriți.  Căsnicia lor a fost zdravăn afectată în luna ianuarie când Ioana a apelat la ajutorul Poliției, de frica lui Ilie Năstase care i-ar fi aplicat o corecție fizică.

Cei doi păreau la un pas de împăcare

Imediat după bătaia primită chiar de Sfântul Ion, Ioana s-a mutat la Constanța, iar Ilie Năstase a rămas în Capitală. În tot acest timp, respectiv două luni, cei doi soți au mai fost surprinși împreună în diverse restaurante de fițe din București.

Se părea că cei doi au îngropat securea războiului și pregătesc o împăcare frumoasă. Din nefericire, negocierile se pare că nu au dus la continuarea relației, ci la un divorț. Frumoasa brunetă se pare că este hotărâtă să pună punct căsniciei.

Ioana Năstase a depus actele de divorț

Astfel, în urmă cu trei zile, Ioana Năstase a depus actele de divorț la Judecătoria Hârșova. Acum, apropiații lor susțin că cei doi ar fi ajuns la o înțelegere, însă lucrurile nu stau deloc așa.

Eu și Ilie nu ne-am împăcat. Lucrurile sunt așa cum le știți. Nu știu ce o să îmi ia, la partaj. Sunt foarte multe lucruri dobândite de mine, din prima căsătorie. Plus că nu cred că o să facă asta. Eu zic că vorbele alea, că îmi ia tot, le-a zis la nervi. Eu voi avea tot ce își dorește o femeie, în această viață, până închid ochii”, a mai mărturisit Ioana, sigură pe ea.

Urmăriți Impact.ro și pe