Ilie Năstase a lăsat gravidă o mare vedetă din SUA. A fost cerută în căsătorie și de Michael Jackson, dar l-a refuzat

Anca Manolica 17.01.2023, 16:37

Viața lui Ilie Năstase a fost una extrem de palpitantă, despre marele fost tenismen scriindu-se că s-a bucurat de intimitatea a peste 2.500 de femei, ceea ce l-a făcut să fie unul dintre cei mai mari crai ai lumii sportului. Iată ce mare vedetă de la Hollywood a lăsat însărcinată, în tinerețile sale.

Iubirea dintre Ilie Năstase şi o vedetă din America

Câștigător a două titluri de Grand Slam și lider mondial ATP, fostul mare jucător a devenit cunoscut în întreaga lume și prin prisma poveștilor despre numărul imens al cuceririlor sale feminine. Ilie Năstase a fost recunoscut de-a lungul vieții ca un adevărat „Don Juan”.

Poveștile despre cuceririle sale feminine deveniseră legendare, printre divele care nu i-au rezistat farmecului numărându-se și celebra cântăreață americană Diana Ross, despre a spus că a lăsat-o și gravidă.

Când a întâlnit-o pe aceasta, fostul tenismen trecuse deja printr-un divorț, după prima căsătorie cu belgianca Dominique Grazia, care s-a încheiat fulgerător în urma apariţiei fetiţei lor, Nathalie. În 1977, aflată în turneu în nordul Americii, Diana s-a aflat în tribune la meciurile susţinute de campionul român la US Open.

Mama lui s-a opus cu vehemență

Coincidență sau nu, și diva muzicii disco a anilor ’70 venea dintr-un mariaj nereușit, iar vulnerabilitatea sentimentală şi celebritatea i-a apropiat extrem de repede. Așadar, la scurt timp, ei deveneau cuplul monden al momentului.

Diana Ross

Deşi ulterior Ilie Năstase a vorbit despre ea într-un ton foarte degajat, la acea vreme, pasiunea dintre cei doi a fost una extrem de mare. În așa fel încât fostul sportiv a adus-o pe Diana în România pentru a o prezenta mamei lui. O decizie destul de delicată pentru acele timpuri, întrucât artista era mai mare cu 3 ani decât el şi era o femeie de culoare.

Acest aspect a fost puternic renegat de mama sportivului, acesta fiind şi unul dintre motivele despărţirii lor. Acum, la mulți ani de la consumarea relației, Ilie Năstase a recunoscut faptul că Diana Ross artista a rămas însărcinată cu el:

„A fost singura negresă cu care am fost. S-a întâmplat la clubul Regine (New York), într-o seară. Am dansat, eu eram divorţat şi s-a legat. Făcea copii cu toţi. Şi cu mine a rămas însărcinată, a rămas cu toată lumea. Ea nu a fost gagica lui Michael Jackson, erau doar prieteni.”, a dezvăluit Nasty.

Citește și: De ce nu rezistă relațiile lui Ilie Năstase. Dezvăluirile făcute de prietenul Rică Răducanu. „Asta n-a găsit”

Se spune că, la numai 18 ani, Michael Jackson a fost atât de îndrăgostit de Diana Ross, încât ar fi cerut-o de soție. Ea l-a refuzat, însă,

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...