EXCLUSIV

Ileana Șipoteanu își păstrează silueta, la 55 de ani, cu un meniu vegan. Cum va trișa însă de Crăciun: „Am voie să mănânc câteva bucățele de șorici”. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 19.12.2022, 19:46

Solista de muzică ușoară Ileana Șipoteanu va petrece Crăciunul împreună cu fiica ei, Dumitrana, și cu un grup mai vechi de prieteni, la o pensiune din zona Clujului, „Casa Albă” în miniatură, după cum a mărturisit artista în exclusivitate pentru Impact.ro. Acolo, Ileana va fi dirijoarea corului care va cânta colinde.

Unde petrece de Crăciun: „E o locație foarte frumoasă, arată ca și Casa Albă în miniatură”

La 55 de ani, Ileana Șipoteanu are o siluetă de invidiat. Artista a urcat, recent, chiar și pe podiumul de modă, ca un manehin autentic. Aceasta are însă mare grijă de imaginea sa și de câțiva ani a devenit vegană. Ea nu se va abate de la stilul său de viață nici măcar în perioada sărbătorilor.

Cântăreața va petrece Crăciunul împreună cu fiica sa, Dumitrana, și un grup mai vechi de prieteni, la o pensiune din zona Clujului, „Casa Albă” în miniatură. Acolo, aceasta va fi dirijoarea corului ce va cânta colinde și va avea parte de un meniu vegetarian, cu humus sau sarmale cu orez și ciuperci.

Sărbătorile de Crăciun le fac împreună cu Dumitrana, în zona Clujului, cu gașca noastră de prieteni, cu care am făcut și anul trecut, și tot acolo. Eu sunt dirijoare de cor, facem cor frumos, cu colinde. Acolo, la pensiune, în seara de Crăciun, la ora 17.00, avem concert. Sunt oameni care nu au cântat în viața lor, dar cântă așa frumos în cor. Eu fac sarmale cu hrișcă. Dar la pensiune ne dau și mâncare. E o locație foarte frumoasă, arată ca și Casa Albă, în miniatură. Am spus, și se știe de anul trecut, că eu am regim vegetarian, și-mi fac de toate. Și humus și sarmale cu orez sau ciuperci și sarmale chrișcă. Am voie să mănânc câteva bucățele de șorici, care e colagen natural. Personal, n-am încercat să fac cozonac, dar avem în zonă un restaurant vegan foarte bun, de unde-mi iau tot ce trebuie, și cozonacii, știu cum să-i fac, fără zahăr, cu diferite siropele”, ne-a mărturisit Ileana Șipoteanu.

Ileana Șipoteanu își păstrează silueta, la 55 de ani, cu un meniu vegan. Cum va trișa însă de Crăciun: „Am voie să mănânc câteva bucățele de șorici”. EXCLUSIV
Ileana Șipoteanu a prezentat moda la 55 de ani.

„Familia mea s-a împrăștiat”

Artista ne-a mai spus că până să-l piardă pe Dumitru Lupu, soțul ei, obișnuia să petreacă sărbătorile în zona Rucăr – Argeș, cu întreaga familie, care însă s-a împrăștiat.

Mergeam cu colindul. În zona mea, Rucăr –Argeș, avem colinde speciale. Până a plecat maestrul (n.r.- Dumitru Lupu) și mama mea, acolo făceam Crăciunul în fiecare an. Apoi nu ne-am mai dus pentru că familia mea, fiecare, s-a împrăștiat care încotro. Și să fi mers doar eu cu Dumitrana, nu avea farmec. Dar o să ne mai întâlnim noi toți”, a mai spus artista.

„Mă iubește Dumnezeu”

Ileana Șipoteanu și-a împlinit, recent, un vis din copilărie. Ea a avut parte la Cugir de una dintre cele mai frumoase experiențe ale vieții sale de artistă. Mai precis, Ileana Șipoteanu a prezentat moda, ceea ce nu a reușit în adolescență, când își dorea cu ardoare acest lucru, doar că Zina Dumitrescu a respins-o, la o preselecție, din cauza faptului că nu avea înălțimea potrivită. „Mă iubește Dumnezeu, îmi dă ceea ce vrea sufletul meu, pentru că sunt o femeie cuminte”, consideră artista.

Urmăriți Impact.ro și pe