Ileana Lazariuc s-a pozat în costum de baie. Fosta noră a lui Ion Țiriac a surprins pe toată lumea cu felul în care arată. Foto

Badea Violeta 06.07.2022, 15:35

Ileana Lazariuc a ajuns la vârsta de 40 de ani, dar arată senzațional în costum de baie. Fosta noră a lui Ion Țiriac afișează o siluetă de invidiat, cu forme bine proporționate. Zilele acestea, frumoasa vedetă s-a bucurat de soare, de apă, dar nu a uitat de fanii săi din mediul online. Iată cum s-a fotoografiat superba brunetă în costum de baie!

Ileana Lazariuc, apariţie incendiară în costum de baie

Ileana Lazariuc este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc. Fosta parteneră de viață a lui Ion Ion Țiriac s-a relaxat în vacanță și a postat pe Instagram o fotografie în care apare în costum de baie.

Bruneta arată impecabil, așa că nici nu este de mirare că imaginea a adunat mii de like-uri și zeci de comentarii. Deși nu se mai află la prima tinerețe, fosta noră a lui Ion Țiriac are un corp de vis, iar fanii ei din mediul online sunt impresionați ori de câte ori vedeta se pozează în ipostaze care mai de care mai atrăgătoare.

„cea mai frumoasa de pe planeta…ești cea mai cea …dintre toate pământenele..”

„Ești atât de frumoasă, la fel ca acum 15 ani când te-am văzut ultima dată la salonul nostru❤️
Sper că ții minte buclele mele😉”

„Ai oprit timpul în loc!”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care admiratorii din mediul online le-au lăsat Ilenei Lazariuc pe Instagram.

Ileana Lazariuc
Ileana Lazariuc, superba in costum de baie

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au divorțat în secret, în 2017

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au fost căsătoriți timp de 8 ani de zile, dar în 2017 au ales să se separe în secret. Doi ani mai târziu, aceștia au anunțat public că nu mai formează un cuplu.

„Din dorința de a reduce la tăcere zvonurile, am decis împreună să anunțăm oficial faptul că am divorțat acum doi ani. Nu există secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre și am dorit această perioadă de liniște și de discreție atât pentru noi, dar în special pentru copiii noștri, fără să intervină alte speculații și scenarii fabricate.”, a fost decalarația celor doi, dată în urmă cu doi ani.

Urmăriți Impact.ro și pe