Îl știe o țară întreagă de la Pro TV, dar acum a semnat cu Digi. Ce emisiune va avea vedeta

Madlen Moraru 25.05.2020, 19:50
Îl știe o țară întreagă de la Pro TV, dar acum a semnat cu Digi. Ce emisiune va avea vedeta

Îl știe întreagă țară de la Pro TV, dar acum vedeta acestora a semnat cu Digi. Schimbările se țin lanț în televiziunile de la noi, iar emisiunea Chefi la Cuțite va avea un rival, la nivel de show-uri culinare.

Îl știe o țară întreagă de la Pro TV, dar acum a semnat cu Digi

Telespectatorii vor putea urmări prima ediție a noii emisiuni culinare chiar pe 30 mai 2020. Atunci va fi difuzat primul episod al show-ului ce îl are în prim-plan pe chef Adi Hădean. Dar și pe Ionela Năstase, care marchează o revenire în fața camerelor de filmat, după o absență de trei ani.

Emisiunea va fi una culinară, cu invitați, iar în prima ediție va fi prezent Gică Popescu. Fostul jucător internațional va putea fi urmărit în prima difuzare a noului show marca Digi24. Revenirea în televiziune a Ionelei Năstase, după ce a decis să întrerupă colaborarea cu România TV, este una care i-a bucurat pe cei din public. Fosta prezentatoare a plecat de la respectivul post de televiziune în anul 2017.

Îl știe o țară întreagă de la Pro TV, dar acum a semnat cu Digi. Ce emisiune va avea vedeta
Adi Hădean va avea o emisiunea nouă de gătit, alături de Ionela Năstase

Ce emisiune va avea vedeta?

„Când am început să lucrăm la emisiune nu ne trecea prin cap că urmează o pandemie, iar venirea acesteia ne-a întârziat cu aproape trei luni”, a susținut chef Adi Hădean, potrivit celor de la paginademedia.ro.

Emisiunea poartă numele de „La cină” și va putea fi vizionată începând data de 30 mai, la ora 21:00. Va fi difuzată în fiecare sâmbătă, de la această oră, fiind similară ca format cu emisiunea „Politică și Delicatețuri”.

„Dragi prieteni, după mai bine de trei ani de pauză, mă întorc la tv! Și nu mă întorc singură, ci cu nașul Adi Hadean! Este un proiect cool, zic eu, pe care vă invit să-l urmăriți în fiecare seară de sâmbătă la Digi24, de la ora 21:00. Am trecut de la talk show politic, economic și social la… un dialog relaxat, LA CINĂ! Împreună cu o persoană cunoscută românilor de la tv, de pe stadion sau de pe podiumurile competițiilor internaționale, din sala de operații, de la Guvern sau de pe scenă, mâncăm ceva bun, gătit de un chef tare priceput, bem un pahar cu vin de calitate și stăm de vorbă ca între prieteni. Pentru mine, emisiunea asta e o mare bucurie, cu toată munca enormă pe care o depune echipa pentru producția fiecărei ediții.”, a transmis Ionela Năstase, în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe