Îl mai țineți minte pe Pacha Man, rapperul care rupea topurile acum 15 ani? Ce a ajuns să facă pentru fiul său

Redacția IMPACT 27.05.2020, 09:59

Pacha Man este unul din cei mai apreciați rapper din industria locală. În ciuda unui trecut tumultuos, artistul a reușit mereu ca pe scenă să dea tot ce e mai bun. Însă chiar și așa, frământări există în viața lui.

Pacha Man, un trecut dureros, dar cu o carieră de succes

Călin Nicorici, alias Pacha Man este unul din cei mai vizibili rapperi din muzica românească. Trecutul său este unul plin de peripeții. În 1990 a emigrat la tatăl său, în Canada, acolo unde și-a stabilit temporar domiciliul și unde a cochetat pentru prima dată cu muzica.

A urmat apoi episodul urât în care a fost arestat de către autoritățile din New York și închis pentru jaf armat. După trei ani în care a fost închis în spatele gratiilor și în care a plătit pentru fapta sa, Pacha Man a început tot mai mult să-și găsească refugiul în muzică.

Artistul a colaborat cu nume grele din industria românească, printre care se numără Smiley, Ștefan Bănică Jr., BUG Mafia, Animal X, Corina. Ba mai mult, recent, a avut o colaborare și cu trupa Iris. Însă chiar și așa, artistul se lovește de niște drame care nu-i dau pace.

„Același sânge”

Puțină lume știe, poate, că Pacha Man are un fiu de 25 de ani în Canada, pe nume Carlos, pe care a reușit să îl vadă doar de trei ori până acum, deși este parte din sângele său. Tânărul a moștenit pasiunea pentru hip-hop de la tatăl său. În comparație, cu tatăl său, Carlos a reulit să se țină departe de belele, ba chiar a absolvit o universitate de top din SUA. Carlos este rezultatul unei relații pe care artistul a avut-o cu o columbiană superbă. Aceasta avea 19 ani atunci când a rămas însărcinată.

Pacha Man și actuala mamă a fiului său au trăit, în trecut, o frumoasă poveste de dragoste. Povestea s-a sfârșit în momentul în care artistul a fost arestat și, ulterior, expulzat în România. Cântărețul ține legătura cu fiul său, însă nu au mai reușit să se vadă. Rapperul are interdicție de a intra în SUA, pentru tot restul vieții, ceea ce făcut practic imposibilă venirea lui acolo, pentru a-și vedea fiul.

Artistul mai are un copil cu o altă femeie, Pablo, în vârstă de 19 ani, cu care are o relație foarte apropiată. Înainte de a se împăca cu mama celui de-al doilea copil, aceasta l-ar fi dat în judecată pentru pensia alimentară a băiețelului.

 

Sursa foto: Facebook/Pacha Man 

Urmăriți Impact.ro și pe