Îl mai ții minte pe solistul de la Bosquito? Ce s-a ales de Radu, alegerea importantă pe care a făcut-o în viață

Andreea Bisinicu 19.01.2021, 09:00
Îl mai ții minte pe solistul de la Bosquito? Ce s-a ales de Radu, alegerea importantă pe care a făcut-o în viață

Ce s-a ales de Radu Almășan. Îl mai ții minte pe solistul de la Bosquito? Care este alegerea importantă pe care a făcut-o în viață. La începuturile anilor 2000, devenea cunoscut cu piese precum „Pepita”, „Așa că beau” sau „Pas cu pas”. Radu Almășan, solistul trupei Bosquito a luat o decizie importantă, la opt ani de când a divorțat de fosta soție. Ce alegere crucială a făcut artistul.

Ce s-a ales de Radu Almășan, solistul de la Bosquito

Cu părul lung și rebel, ochii foarte verzi și vocea caldă, Radu Almășan frângea inimi la începutul anilor 2000, în România. Sigur ai dansat și tu la vreun bairam pe muzica trupei Bosquito. Azi, la aproape 20 de ani de când a cunoscut succesul pe piața muzicală, Radu de la Bosquito e alt om. După opt ani de când a divorțat de fosta lui soție, acesta este pregătit să ajungă din nou în fața altarului. Cine este femeia care l-a cucerit pe Radu Almășan? Ajuns, acum, la vârsta de 40 de ani, artistul s-a îndrăgostit precum un adolescent și e determinat să se însoare cu femeia care i-a readus zâmbetul pe buze.

Și, pentru că povestea cu iubita lui Mădălina Ștefania merge din ce în ce mai bine, solistul este pregătit să ducă relația la nivelul următor. Și pentru că a vrut să își declare public dragostea față de aleasa inimii sale, Radu a postat, recent, o fotografie pe rețelele de socializare în care demonstrează că o cere în căsătorie pe partenera sa: oferindu-i inelul de logodnă. Frumoasa Mădălina, vizibil emoționată, a spus „DA”, iar acum cei doi se pregătesc de nuntă. Evenimentul va fi, cu siguranță, unul discret, așa cum îi stă în fire solistului de la Bosquito.

Radu Almasan e pregatit sa se insoare din nou, cu iubita lui Madalina
Radu Almasan e pregatit sa se insoare din nou, cu iubita lui Madalina

A divorțat acum opt ani de fosta lui soție

Ce s-a ales de Radu Almășan. Artistul și fosta lui parteneră de viață, Delia, au divorțat acum opt ani, după o relație foarte lungă. Cei doi s-au cunoscut în liceu și de atunci au devenit inseparabili. Povestea lor de dragoste i-a inspirat pe alții, iar relația lor a fost una intensă. În 2004, când a apărut melodia „Tu ești iubita mea”, pe care solistul i-a dedicat-o Deliei, cei doi erau mai îndrăgostiți ca niciodată. S-au căsătorit în 2005 și s-au mutat, împreună, în Statele Unite ale Americii.

Acum opt ani, însă, lanțul de iubire s-a rupt, iar cei doi soți au hotărât să meargă pe căi separate în viață. Divorțul celor doi ar fi putut intra, cu ușurință, în Cartea Recordurilor, deoarece a durat doar un minut. Delia nu s-a prezentat, atunci, la notar, ci și-a trimis avocatul. Artistul, la rândul său, a folosit o intrare secundară când a ajuns la judecătorie, pentru a scăpa de ochii curioși ai fotoreporterilor. Întrebat dacă se va mai însura vreodată, solistul a declarat asta, atunci:

„Veți afla când va fi cazul. Sunt un om norocos. A fost atât de rapid (divorțul n.r.) încât nu am apucat să-mi dau seama. Nu știu dacă Delia va rămâne în inima mea. Dacă voi rămâne sihastru, vă voi anunța. Nu cred în regrete’, declara Radu Almășan la divorț, scriu cei de la viva.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI