Îl mai ții minte pe Octavian Ursulescu? Ce face prezentatorul acum, la 73 de ani

Redacția IMPACT 10.04.2020, 09:57
Îl mai ții minte pe Octavian Ursulescu? Ce face prezentatorul acum, la 73 de ani

Prezentatorul Octavian Ursulescu are în prezent vârsta de 73 de ani. Mulți și-l amintesc datorită palmaresului de evenimente pe care le-a prezentat, în trecut, în perioada sa de activitate. Mai exact, a fost cel care a prezentat, în anul 1983, în premieră, Festivalul de la Mamaia. Au urmat alte 12 ediții ale acestui eveniment de renume, la acea vreme, alături de foarte multe show-uri și concursuri.

Îl mai ții minte pe Octavian Ursulescu?

Octavian Ursulescu a decis de ceva vreme să se retragă din lumina reflectoarelor. Cunoscutul prezentator de evenimente a dat la schimb viața ceva mai agitată pentru un mic colț de Rai, chiar în centrul Capitalei. În prezent, acesta este mai activ ca oricând, pentru că se ocupă îndeaproape de propria lui grădină. La fel ca multe vedete și personalități de la noi din țară, se află în perioada de izolare la domiciliu. Acesta face foarte multă mișcare, când muncește pe afară. Totodată, își dedică zilnic și un anumit timp pentru a practica sport, fiind un iubitor al unei vieți sănătoase.

Îl mai ții minte pe Octavian Ursulescu Ce face prezentatorul acum, la 72 de ani
Prezentatorul Octavian Ursulescu are în prezent vârsta de 72 de ani

„Acum să nu vă închipuiți că dacă vă uitați peste gard în curtea mea – nici nu e nevoie, s-au dat de la primărie aprobări ciudate, de s-au construit în jurul căsuțelor noastre, într-un cartier liniștit, tot felul de blocuri, așa că adio intimitate și… nudism!- mă veți vedea făcând de zor flotări, genoflexiuni și exerciții de yoga! Deie Domnul ca toți cei care postează tot felul de imagini cum fac ei gimnastică în casă să spună adevărul.”, a povestit Octavian Ursulescu, potrivit click.ro.

Ce face acum prezentatorul, la vârsta de 73 de ani

Fostul prezentator de evenimente a rămas la fel de carismatic și când a dat detalii legate despre tot ceea ce are în grădina sa din Capitală. La vârsta de 73 de ani, acesta preferă să se ocupe de treburile gospodărești și să petreacă mai mult timp pe acasă, dată fiind și situația actuală. Acesta se ocupa de pomi fructiferi, dar și de diverse răsaduri specifice perioadei de primăvară, cum ar fi cele de zmeură, pe care și le-a pus în grădină. Printre altele, celebrul om de evenimente a avut timpul necesar să deschidă și cutia cu amintiri.

„Dar, asta e, mare parte din timp mi l-am petrecut, totuși, până acum în casă, cu niște reușite extraordinare. Mi-am făcut ordine în colecția de afișe și articole (am descoperit niște chestii formidabile, cum ar fi primul meu articol din «Scînteia tineretului» sau o poză dintr-o revistă de sport în care apar cu echipa mea, campioana de baschet a Capitalei), în dulapuri, în albumele foto și, mai ales, scriu. Revista «Actualitatea Muzicală», a Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor, trebuie să apară, merge înainte, așa că o dată pe săptămână cel puțin merg la serviciu, la Palatul Cantacuzino, pe Calea Victoriei. Gata, fug în curte, să fugăresc două pisici, le-am văzut pe geam desfătându-se în pămîntul meu de flori! Și uita-așa fac mișcare…”, a mai mărturisit Octavian Ursulescu.

Urmăriți Impact.ro și pe