Îl mai ții minte pe Mircea Solcanu? S-a transformat total, ce face la 7 ani după ce a plecat din televiziune

Ana Ionescu 06.05.2021, 11:54
Îl mai ții minte pe Mircea Solcanu? S-a transformat total, ce face la 7 ani după ce a plecat din televiziune

Dispărut fără urmă de pe micul ecran, dar şi de pe reţetele de socializare, Mircea Solcanu a ajuns de nerecunoscut, la 7 ani după ce a renunţat la televiziune. O prezenţă atipică, Mircea Solcanu avea o charismă cu care îi cucerea pe telespectatori.

De ce a renunţat Mircea Solcanu la televiziune

Mircea Solcanu a renunţat în urmă cu 7 ani nu numai la televiziune, ci şi la celebritate. Pur şi a dispărut, fără să dea prea multe explicaţii. S-a întors în oraşul său natal, Constanţa, iar acum la 44 de ani este de nerecunoscut.

Fostul prezentator TV a vrut parcă să fie uitat de lume. Nici pe reţelele de socializare nu a mai avut nicio activitate publică. Mai mult, el şi-a trecut toate conturile pe privat, semn că nu şi-a mai dorit să se afle nimic despre viaţa sa personală.

Il mai tii minte pe Mircea Solcanu? S-a transformat total
Mircea Solcanu, alături de Carmen Iohannis

Mircea Solcanu, transformare fizică radicală. Cu ce se ocupă acum

Dacă în trecut Mircea Solcanu avea foarte mare grijă de look-ul său, acum este de nerecunoscut. A suferit o schimbare fizică radicală. Fostul realizator TV și-a lăsat părul să crească foarte lung şi a slăbit enorm.
Aflat tot în oraşul natal, Mircea Solcanu şi-a deschis o mică afacere în Constanţa. În urmă cu mai mulţi ani, el a administrat şi o plajă, dar în prezent se mai ocupă doar de un spaţiu comercial aflat la parterul unui bloc.

Este student în anul 3 la Facultatea de Arte din cadrul Universității Ovidius din Constanța (la secția ”Artele spectacolului – actorie”. Mare iubitor de animale, Solcanu mai face în timpul liber şi activităţi de voluntariat. În plus, potrivit wowbiz.ro, nu este exclus ca Mircea să revină pe scenă de teatru şi să se reîntâlnească cu publicul.

Momentul de cumpănă din viaţa lui Mircea Solcanu: operaţia pe creier

În anul 2012, Mircea Solcanu a trebuit să facă faţă celui mai greu moment din viaţa sa. În urma unor investigaţii, medicii au descoperit că fostul prezentator TV are o tumoare la cap. A fost operat de urgenţă la Viena. Operaţia a fost una reuşită, iar Mircea Solcanu a putut să îşi reia viaţa, însă şi-a schimbat priorităţile.

“Pur şi simplu, am murit puţin pe parcursul intervenţiei chirurgicale, dacă pot spune aşa. Treaba cu luminiţa de la capătul tunelului este adevărată, dar nu e o luminiţă, ci un ditamai reflectorul. Acum, pot spune că nu trebuie să-i mai plângem pe morţi, ci mai degrabă să ne plângem pe noi. Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viaţă, am decis să le spun şi altora experienţa mea. Am schiţat deja cartea”, mărturisea Mircea Solcanu după operaţie.

A fost dat afară de la Pro TV

Mircea Solcanu a avut mare lipici la public prin stilul său. Era un personaj charismatic, care atrăgea atenţia. A devenit cunoscut la Pro TV si la Acasă TV, fiind unul dintre prezentatorii de bază ale celor două posturi de televiziune. Din păcate însă, în 2013, Solcanu a trebuit să părăsească trustul Pro după ce a scris un mesaj dur la adresa familiei Anghel, părinţii unui băieţel ucis de o haită de câini în Capitală, apropierea parcului Tei.

După acest episod, Mircea Solcanu a mai lucrat o periodă la Kanal D, unde a moderat emisiunea ”Draga mea prietenă” împreună cu Cristina Șișcanu. Din anul 2014, a dispărut complet de pe micul ecran.

Urmăriți Impact.ro și pe