Îl mai ţii minte pe Cornel Păsat? Cum arată soţia lui, Bianca. Fostul dansator e un norocos EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 20.09.2021, 15:40

Bianca a atras toate privirile la petrecerea de botez a juniorului lui Liviu Vârciu. Îmbrăcată într-o rochie scurtă, mulată, soția lui Cornel Păsat a ieșit în evidență printr-o siluetă de invidiat, deși este mama unui băiețel în vârstă de trei ani.

Soția lui Cornel Păsat, despre cum își menține silueta

Bianca și Cornel Păsat sunt împreună de 20 de ani, și-au oficializat relația în urmă cu un deceniu și sunt părinții unui băiețel, Dryas Nicolas, în vârstă de trei ani. Și înainte, și după ce a devenit mamă, soția artistului a avut o siluetă de invidiat.

Ea a atras toate privirile la petrecerea de botez a juniorului lui Liviu Vârciu, când a venit îmbrăcată într-o rochie scurtă, mulată, în care îi ieșea în evidență trupul bine lucrat. ”Am grij la alimentație, fac sport constant și… mă țin Păsații în priză”, ne-a mărturisit Bianca, referindu-se la secretul siluetei sale.

Il mai tii minte pe Cornel Pasat? Cum arata sotia lui, Bianca 
Cornel Pasat si sotia lui, Bianca , la botezul organizat de Liviu Varciu

Colegă cu Andreea Răducan la lotul național de gimnastcă

Puțini sunt cei care cunosc faptul că pe când era o copilă, Bianca a făcut parte din lotul național de gimnastică, de junioare, care se pregătea la Deva, ea fiind plecată de acasă și învățată cu viața de cămin de la frageda vârstă de patru ani. O accidentare însă, urmată de o operație, a făcut-o să renunțe la visul său de a deveni o mare campioană, precum fosta sa colegă, Andreea Răducan.

”Am fost în lotul de junioare cu Andreea Răducan, după care m-am operat la genunchi și nu am mai putut continua. Apoi m-am mutat la aerobic, și am luat locul 3 la Cupa Mondială cu trio-ul”, a mai declarat soția lui Cornel Păsat pentru impact.ro.

Program de diete pentru vedete

În prezent, Bianca este profesoară de aerobic, are clase la care predă și se ocupă cu antrenamente private cu dietă personalizată.

”Fac antrenamente private acasă, în curând o să lansez online, un program de opt săptămâni, de antrenamente cu dietă personalizată, iar pentru cei care nu-și permit, am de ceva timp, pe contul meu de YouTube, antrenamente gratuite pentru menținerea siluetei sau programe pentru slăbit”, ne-a mai spus aceasta.

Bianca și Cornel au sărbătorit un deceniu de la căsătorie

Week-end-ul care tocmai s-a încheiat a fost motiv de petrecere pentru Bianca și Cornel. Pe lângă faptul că artistul, care pe data de 21 septembrie va împlini 48 de ani, și-a sărbătorit în avans ziua de naștere, cei doi au aniversat și zece ani de la oficializarea relației lor.

Petrecerea a avut loc în luxoasa lor vilă din Bragadiru, fiind prezenți familiile acestora și prietenii lor apropiați.

Dryas merge la grădiniță

În urmă cu mai bine de o săptămână, Bianca și Cornel Păsat au trecut prin ceva emoții cu băiețelul lor, pe care l-au dus pentru prima oară la grădiniță.

Emoțiile le-au fost însă repede spulberate, pentru că micuțul s-a obișnuit încă din prima zi și nu au avut niciun fel de probleme de adaptare cu acesta. Ba, din contră. Dryas abia așteaptă o nouă zi în care să se reîntâlnească cu colegii și să participe la diverse activități.

Urmăriți Impact.ro și pe