Îl mai ții minte pe Bud din Familia Bundy? Are o logodnică superbă, cu un cap mai înaltă decât el. Cum le stă împreună

Ioana Bucur 17.02.2021, 09:20

Era vocea rațiunii într-o casă „de nebuni”. Veșnic eclipsat de superba Kelly, ignorat de părinți, încerca cu disperare să se facă remarcat, în special în rândul domnișoarelor, chiar dacă deznodământul erau mereu același. Îl mai ții minte pe Bud din Familia Bundy? Se pare că în viața reală, înălțimea nu i-a stat în calea fericirii! David Faustino are o logodnică superbă, dar care este cu un cap mai înaltă decât el. Cum le stă împreună.

David Faustino trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu o femeie la care sigur ar fi visat până și Bud din Familia Bundy

Era scund, inteligent și cu planuri mari de viitor…nu se potrivea deloc în tabloul familiei pe care oamenii din întreaga lume au urmărit-o cu zâmbetul pe față. Timp de 11 sezoane, adică nici mai mult nici mai puțin de zece ani, David Faustino a fost cunoscut ca Bud din Familia Bundy. După încheierea filmărilor, cariera sa părea că stagna, în timp ce ceilalți colegi de platou, Christina Applegate, Katey Sagal și Ed O’Neill, au devenit nume importante la Hollywood. Faustino a încercat să egaleze succesul avut în anii ’90 însă, pentru el, apogeul carierei a rămas serialul-fenomen. Astăzi, la cei 46 de ani, poate spune că le-a încercat pe toate: a trecut de la actor, la rapper, la realizator de emisiuni radio, job ce pare să i se potrivească de minune.

Cum arată astăzi Bud din Familia Bundy
David Faustino și Lindsay Bronson

David Faustino s-a căsătorit, în 2004, cu Andrea Elmer, actriță și producător, după o relație de cinci ani. În stil tipic american, au ales să facă nunta la faimoasa Little White Chapel din Las Vegas, Nevada, SUA. Doi ani mai târziu, se separau. Adevărata fericire a simțit-o abia câțiva ani mai târziu, în momentul în care a cunoscut-o pe Lindsay Bronson. Model, blondă, superbă, cu un cap mai înaltă decât el, este exact genul de femeie după care suspina Bud din Famlia Bundy. Cei doi sunt logodiți și părinții unei fetițe în vârstă de șase ani, Ava Marie, care a venit pe lume în 2015.

Arestat pentru posesie de marijuana

La exact un an după divorțul de Andrea Elmer, David Faustino a fost arestat pentru posesie de marijuana și conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor interzise. După acest episod rușinos, actorul a acceptat să se interneze într-o clinică de dezintoxicare.

Se poate spune că David Faustino trebuie să îi mulțmească „tatălui său” pentru rolul ce i-a schimbat viața și i-a adus celebritatea. Inițial, producătorii serialului Familia Bundy aleseseră alți actori pentru rolurile lui Bud și Kelly. Imediat după ce s-a terminat filmarea episodului pilot, Ed O’Neill, cel care i-a dat viață legendarului Al Bundy, s-a dus la regizor și i-a spus că îi este teamă că serialul va fi un eșec din cauza lipsei de chimie dintre adulți și cei doi adolescenți ce primiseră inițial rolurile copiilor familiei. La scurt timp după acea discuție, Christina Applegate devenea Kelly, iar David Faustino, Bud din Familia Bundy.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...