Îl mai ții minte pe Americanu’ din serialul La Bloc? Ce s-a ales de Emil Mitrache după ce a renunțat la taximetrie

Americanu’ din serialul La Bloc a decis să renunțe și la taximetrie, în trecut. Emil Mitrache este un nume pe care românii îl țin minte din show-ul de renume, de pe PRO TV. Cel care l-a interpretat pe îndrăgitul personaj avea un nou job total neașteptat și pe care mulți dintre fani nu l-ar putea ghici prea ușor.

Îl mai ții minte pe Americanu’ din serialul La Bloc? Ce s-a ales de Emil Mitrache după ce a renunțat la taximetrie

Îl mai ții minte pe Americanu’ din serialul La Bloc? În prezent Emil Mitrache s-a reprofilat și a renunțat și la jobul din taximetrie. De-a lungul anilor, îndrăgitul personaj de la PRO TV a tot schimbat locurile de muncă și în mod constant și-a încercat și norocul pe diverse domenii de activitate.

Îl mai ții minte pe Americanu’ din serialul La Bloc Ce s-a ales de Emil Mitrache după ce a renunțat la taximetrie

Emil Mitrache a avut foarte multe joburi, printre care și meseria de șofer pe taxi

Emil Mitrache a avut în trecut, după aparițiile din La Bloc, roluri și în alte producții românești. De când a decis să părăsească definitiv lumina reflectoarelor și să se orienteze pe segmentul de joburi, Americanu’ a avut parte de o serie de schimbări însemnate. În perioada similară a anului trecut, s-a aflat că acesta s-a orientat spre o altă carieră.

După ce a fost șofer de taxi și agent de asigurări, dar și actor în diverse seriale și filme de la noi, Emil Mitrache a trecut, în 2019, la o altă meserie neașteptată. Pe atunci, acesta era ghid turistic pentru românii din străinătate. Turismul pare să fi fost următorul pas la nivel de joburi, dar de câteva luni chiar și această zonă a suferit pierderi masive, din pricina pandemiei cu noul virus.

„Da, e adevărat, sunt ghid de câteva săptămâni… Îmi place ceea ce fac, dar să ştiţi că nu este chiar aşa uşor. Trebuie să ai multe calităţi, să fii sociabil, să ştii să vorbeşti atât în română, cât şi în engleză, să ştii istorie şi să fii foarte documentat pentru că niciodată nu ştii ce întrebări primeşti din partea turiştilor cu care eşti. Am fost săptămâna trecută cu un grup de japonezi care nu ştiau engleză, dar aveau un lider de grup, tot ghid, care ştia limba lor şi apoi le traducea din engleză. A fost un pic mai greu, dar m-am descurcat. E o meserie ca oricare alta, am trecut de la şofer Uber la ghid turistic. Nu e nimic spectaculos”, povestea Emil Mitrache, într-un interviu acordat anul trecut, potrivit celor de la click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI