FOTO EXCLUSIV

Îl mai ții minte pe Alex Erbașu? Fostul cuceritor al Bucureștiului s-a transformat complet

Ioana Bucur 10.05.2022, 15:26

Vremea marilor escapade a apus pentru fiul regretatului om de afaceri Mihail Erbașu. Echipa de paparazzi a redacției Playtech – Impact.ro a obținut imagini în exclusivitate cu fostul cuceritor al Bucureștiului, acum în vârstă de 44 de ani. Cum a fost surprins Alex Erbașu pe străzile din Capitală. Schimbarea este uriașă.

Cum s-a transformat Alex Erbașu

În „epoca de aur” a cluburilor și lumii mondene din București, Alex Erbașu era unul dintre marii cuceritori ai Capitalei, numele lui fiind legat de mai multe femei frumoase și celebre. Anii au trecut și și-au lăsat amprenta asupra fiului regretatului om de afaceri Mihail Erbașu.

Acum, Alex Erbașu este soț și tată devotat, un adevărat băiat de casă. Din clipa în care în viața lui a intrat Andra Iacob, femeia cu care a și ajuns în fața altarului, în 2017, prioritățile i s-au schimbat, luându-și adio de la reputația de băiat rău și petrecerile fabuloase în cluburile exclusiviste din București. Un an mai târziu, a început un nou capitol minunat, odată cu venirea pe lume a primului lor copil, un băiețel pe nume Levin Mihail.

Il mai tii minte pe Alex Erbasu Fostul cuceritor al Bucurestiului s-a transformat complet
Alex Erbașu, surprins de fotoreporterii Impact.ro

Cum a fost surprins de fotoreporterii Impact.ro

Afaceristul a fost surprins recent de echipa de paparazzi a redacției Playtech.ro – Impact, în fața clădirii sale de birouri. Îmbrăcat casual, cu o pereche de pantaloni închiși la culoare, o cămașă, pantofi și ochelari de soare negri, Alex Erbașu a coborât dintr-un autoturism de lux și a intrat în clădire, după ce agentul de pază i-a deschis ușa.

Înainte să devină familist convins, lista cuceririlor sale cuprindea nume importante din showbiz-ul românesc, zvonindu-se că ar fi fost implicat în relații amoroase cu vedete precum Anna Lesko, Elena Udrea, Lili Sandu, Diana Munteanu, Elena Băsescu, Cristina Anescu, Raluca Arnăutu sau Lorena Poghircă.

În „perioada de glorie”, era poreclit Colin, datorită asemănării cu actorul irlandez Colin Farrell. Despre celebrul milionar s-au creat multe legende legate de modul în care reușea să cucerească femeile. Mai mult de atât, invidioșii din anii trecuți ar fi spus că prin patul lui Alex Erbașu ar fi trecut mai bine de o mie de domnișoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags:
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...