Îl mai primește Andreea Bălan înapoi pe George Burcea? Artista a spus tot: ”Dacă vine acasă la fetițe…”

Mirabela Năstase 07.03.2020, 10:30
Îl mai primește Andreea Bălan înapoi pe George Burcea? Artista a spus tot: ”Dacă vine acasă la fetițe…”

Oare se mai întoarce George Burcea la Andreea Bălan? L-ar mai primi artista înapoi? Frumoasa artistă a făcut dezvăluiri incendiare în emisiunea  ”Răi da’ buni”, de la Antena Stars.

Îl mai primește Andreea Bălan înapoi pe George Burcea?

Viața Andreei Bălan s-a întors la 180 de grade, iar situația cu George Burcea a luat prin surprindere pe toată lumea. Ca urmare, Andreea Bălan a simțit nevoia să spună lucrurilor pe nume, ieșind pe post să vorbească despre subiectul care acum este pe buzele tuturor.
Andreea Bălan a fost invitată în platoul emisiunii ”Răi da’ buni”, de la Antena Stars, iar la întrebarea despre starea în care se află încă soțul ei nu vrut să răspundă, afirmând că acesta ar trebui întrebat personal. Dar, frumoasa artistă îi urează o viață fericită, dar și să fie împlinit cu alegerea pe care a făcut-o, considerând că dacă el va fi cu zâmbetul pe buze, la fel vor fi și fetițele.

”Nu ştiu, trebuie să-l întrebi pe el. Vorbim puţin şi rar, strict de fete. Îi doresc ca alegerea pe care a făcut-o să-l mulţumească şi să fie fericit cu noua lui viaţă. Dacă el este fericit, apoi vine acasă la fete fericit şi atunci fetele vor vedeta un tată fericit. Viaţa ne face să fim puternici fără să vrem.”, a declarat Andreea Bălan.

Suferința de acum un an a marcat-o profund

Cu toate acestea, suferința pe care a avut-o în urmă cu un an a marcat-o profund. Stopul cardiac a făcut să piardă ”o parte din ea”, pe care nu o va mai recupera vreodată. Chiar dacă îi este greu să-și amintească de momentele prin care a trecut, aceasta încearcă din răsputeri să fie puternică.

„Nimic nu se poate întâmpla mai rău decât să te îmbolnăveşti şi să ai o asemenea cumpănă. Toate celelalte experienţe pe care le-am avut înainte sau le am acum, pălesc în faţa unei probleme de sănătate. Este foarte greu ceea ce se întâmplă acum, dar cel mai greu lucru pe care l-am trăiat a fost stopul cardiac. A fost o traumă fizică, am pierdut ceva din mine.” , a ținut să precizeze Andreea.

Urmăriți Impact.ro și pe