Ies la lumină noi detalii din relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase. „A înțeles multe, deși era foarte tânără”

Stan Filon 03.02.2023, 15:27
Ies la lumină noi detalii din relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase. „A înțeles multe, deși era foarte tânără”

Ies la lumină noi detalii din relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase! Fostul președinte al partidului Social Democrat era topit după iubita sa mult mai tânără și era dispus să facă orice pentru a o vedea fericită. Renunța la orice, însă avea o limită. Cea care a vorbit despre relația celor doi este Anca Alexandrescu, fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă.

Ies la lumină noi detalii din relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase

Așadar, Anca Alexandrescu, fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă și jurnalistă la Realitatea TV, a venit cu detalii neștiute din relația pe care Liviu Dragnea a avut-o cu Irina Tănase. Jurnalista are multe cuvinte de laudă la adresa fostei iubite a lui Liviu Dragnea.

Anca Alexandrescu a vorbit despre influența pe care Irina a avut-o asupra fostului PSD-ist, dar se pare că a existat un domeniu în care tânăra nu i-a dat niciodată sfaturi: politica. Oricum, spune jurnalista, Liviu Dragnea era foarte încăpățânat și nu prea asculta sfaturile celorlalți.

Ies la lumina noi detalii din relatia lui Liviu Dragnea cu Irina Tanase
Ies la lumina noi detalii din relatia lui Liviu Dragnea cu Irina Tanase

„Irina a înțeles foarte multe lucruri”

„Eu nu o cunoșteam pe Irina la momentul acela. Asupra lui Dragnea avea influență, dar nu îi spunea să ia decizii politice. Auzeam că are o anumită influență politică, m-am gândit să mă împrienesc cu ea. M-a ajutat foarte mult pentru că a înțeles foarte multe. Deși era foarte tânără, Irina a înțeles foarte multe lucruri. Am avut șansa ca prin ea să pătrund cu informațiile reale și ajungeau la sursă direct”, a spus Anca Alexandrescu.

Jurnalista Anca Alexandrescu spune că Irina Tănase era punctul vulnerabil al lui Liviu Dragnea, însă politicianul și-a asumat totul.

„El este un tip extrem de încăpățânat”

„Există vreun politician care să nu aibă vreo vulnerabilitate? Și-a asumat-o. Toată lumea vorbea despre relația respectivă dar și-o asumase. (…) Vrei să-ți dau exemple cu lideri care sunt în aceeași situație astăzi?

Și-a asumat, au fost mulți din jurul lui care au spus că greșește. Despre ce vorbim? Ea nu îl influența din punct de vedere politic. El este un tip extrem de încăpățânat, erau mulți consultanți cu păreri, erau momente când mergea pe linia lui, nu asculta pe nimeni. Și-a asumat, au fost mulți care au spus, din jurul lui, că greșește. A realizat târziu, unul dintre ei a fost Doru Bușcu, pe care nu îl cunoscusem până atunci”, a mai spus fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă.

Relația lui Liviu Dragnea cu Irina Tănase s-a terminat brusc, după ce fostul lider PSD a aflat că mai tânăra sa iubită l-a înșelat tot timpul. Îl înșela pe Liviu Dragnea și când acesta era liderul PSD, dar l-a înșelat și mai des atunci când politicianul a mers la închisoare.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...