Idei de cadouri de Moș Nicolae pentru copii și alți oameni dragi

Daria Petrescu 05.12.2020, 09:30
Idei de cadouri de Moș Nicolae pentru copii și alți oameni dragi

Idei de cadouri de Moș Nicolae. Se știe că luna decembrie este luna cadourilor, iar perioada începe cu noaptea de 5 spre 6 decembrie, când vine Moș Nicolae. Astfel că, această zi, toți copiii și oamenii dragi primesc câte un dar de la apropiați. În cazul în care sunteți în pană de idei, iată ce cadouri puteți cumpăra oamenilor din viața voastră și mai ales copiilor, de Moș Nicolae.

Idei de cadouri de Moș Nicolae pentru copii

-o idee pentru cei mici ar fi să le puneți în ghetuțe, bani din ciocolată. Și asta pentru că se spune că Sfântul Nicolae lăsa câte un bănuț în ghetele copiilor săraci.

– bastonașele de marțipan, care amintesc prin formă de toiagul episcopal al Sfântului Nicolae, sunt perfecte pentru a fi puse în cizme

-unul dintre cadourile tradiționale este pușculița de orice formă menită nu numai să-l bucure pe copil, dar să-l și învețe să economisească „bani albi pentru zile negre”, cum se spune în popor.

– la fel de potrivite sunt fructele, care ar trebui să nu lipsească în noaptea de Moș Nicolae. Tradiția spune că Sfântul Nicolae oferea cu mare generozitate aceste fructe săracilor. De asemenea, dulciurile sunt extrem de așteptate de către micuți

-Puteți dărui de Moș Nicolae, clasicile trenulețe, maşinuţele, animăluţe de pluş, mici Puzzle-uri şi alte jocuri. Acestea au rolul de a dezvolta abilităţile de comunicare şi interacţiune  ale copiilor.

Cadouri de Moș Nicolae pentru Îndrăgostiți

Aici lucrurile sunt mai simple, mai ales dacă ai ajuns să îți cunoști foarte bine persoana iubită. Îndrăgostiții își pot dărui mici podoabe, de la inele la cercei, de la lănțișoare la brățări, care să le amintească tot timpul de iubirea lor.

Idei de cadouri pentru îndrăgostiți

– cănile pentru cafea sau ceai, personalizate vesel cu mesaje de amor, care să fie folosite de cealaltă „jumătate” , sunt de asemenea idei de cadouri de care ar trebui să țineți cont.

– piese de lenjerie intimă sunt foarte bine-venite. Acestea pot aduce un plus în relația de cuplu și cu siguranță veți profita din plin de momentul unic.

Cadouri de Moș Nicolae pentru părinți și bunici

Atunci când vine vorba despre părinți și bunici, încercați să oferiți cadouri unice. Un cadou primit mereu cu bucurie sunt bijuteriile. De asemenea, un bărbat se poate bucura de un inel elegand, o brățară sau un ceas. Femeile ar primi cu plăcere un lănțișor care să aibă un pandantiv special.

Un calendar de birou personalizat, traditional sau peisagistic. De asemenea, puteți dpărui o agendă elegantă din piele sau un stilou de marcă. Există atâtea cadouri potrivite de Moș Nicolae. Trebuie doar să va faceți timp pentru a merge la cumpărături.

Produsele de artizanat autentic, de la străchinuțe, farfurii, blide, căni, la ștergare, marame, ii sau podoabe lucrate manual. Acestea sunt câteva dintre cadourile pe care le puteți pune în cizmele celor dragi.

Îmbrăcămintea de sezon este extrem de importantă. Aici  alegem mânușile sau fularul dar și puloverele, sunt foarte bine-venite. Puloverele sunt foarte potrivite și utile în sezonul rece în care ne aflăm la început de decembrie.

Idei de cadouri pentru Moș Nicolae sunt multe, trebuie doar să avei puțină inspirație. Nu trebuie să cheltuiți foarte mult. Cadourile simple pot ajunge rapid la sufletul omului drag.

Urmăriți Impact.ro și pe