Ianis Hagi, umilit public de un nume greu din fotbal: „S-a lovit mingea de el ca de colțul mesei!”

Marian Cărăvan 21.10.2020, 15:55
Ianis Hagi, umilit public de un nume greu din fotbal: „S-a lovit mingea de el ca de colțul mesei!”

Ianis Hagi a fost umilit public de un nume greu din fotbal, după săptămâna de coșmar a echipei naționale. Ianis Hagi a făcut parte din echipa României la cele trei înfrângeri consecutive în decursul unei săptămâni, cu Islanda, Norvegia și Austria.

Ianis Hagi, umilit public de un nume greu din fotbal

Prestația lui Ianis Hagi din ultimele trei meciuri ale echipei naționale a fost analizată de un fost internațional român. Acesta l-a desființat pe fiul lui Gheorghe Hagi, după aparițiile în tricoul echipei naționale. Ianis Hagi a fost umilit public de Dănuț Lupu. Cu toate acestea, a recunoscut că nu vrea să intre în conflict cu Gheorghe Hagi.

„Ianis mai are de crescut. Orice tată își laudă puiul și e normal, dar de multe ori Gică exagerează.

Eu știu că Gică Hagi e un timp foarte încăpățânat și orgolios. Lucrul ăsta putea să îl facă și Rădoi cu Ianis, dar nu a făcut asta. Eu spun că Radoi, în ghilimele, i-a dat o palmă lui Hagi. Rădoi e unul din antrenorii care l-au susținut și l-au lăudat mereu pe Ianis.

Credeți că Gică a procedat corect că l-a atacat pe Rădoi? Rădoi l-a lăudat mereu pe Ianis cu toate că nu e ceea ce vrem cu toții. Ianis, cel puțin în ultimele două meciuri s-a lovit mingea de el ca de colțul mesei. Un jucător ca să îi riposteze unui antrenor, trebuie să faca mai întâi în teren și după in afara”, a spus Dănuț Lupu, la PRO X.

Ianis Hagi, umilit public de un nume greu din fotbal: „S-a lovit mingea de el ca de colțul mesei!”
Ianis Hagi, umilit public de un nume greu din fotbal: „S-a lovit mingea de el ca de colțul mesei!”

Cifrele dezamăgitoare ale lui Ianis Hagi la echipa națională

După ce a fost rezervă în barajul cu Islanda, Ianis Hagi a fost introdus în teren de selecționerul Mirel Rădoi încă din primul minut al meciului de la Oslo, cu Norvegia, din Liga Națiunilor. A jucat timp de 64 de minute, însă parcurgând cifrele de analiză a parametrilor avem în față un adevărat dezastru.

Ianis Hagi a fost 64 de minute pe gazon şi nu a reuşit niciun şut pe spaţiul porţii. Evident, nicio pasă decisivă, din moment de România nu a înscris la Oslo. Din 36 de pase încercate, 27 şi-au atins ţinta, ceea ce înseamnă un procent de 75% reuşite. A câştigat cinci dueluri dintre cele 20 în care s-a angrenat, adică 25%. A reuşit o deposedare din trei încercări şi, din păcate, nu i-a ieşit niciun dribling.

În meciul cu Austria, tot din Liga Națiunilor, scor 0-1, Ianis Hagi a evoluat în ultimele 15 minute. Fără realizări. Trimis în teren imediat după ce austriecii au deschis scorul, Ianis Hagi nu s-a remarcat cu nimic. Hagi jr. a reușit doar șase pase une, dintre care patru au fost înapoi. Nu a creat nicio situație periculoasă de a marca, a avut patru pase greșite și o dată a fost surprins în ofsaid. A reușit doar un dribling cât a fost pe teren cu Austria (21 de minute, cu tot cu prelungirile dictate de arbitru) și nu a tras niciodată la poartă. În plus, nu a reușit nicio recuperare.

Urmăriți Impact.ro și pe