Ianis Hagi, umilit în Scoția. Ce au putut să-i facă românului după ultimul meci

Marian Cărăvan 13.08.2020, 12:34
Ianis Hagi, umilit în Scoția. Ce au putut să-i facă românului după ultimul meci

Ianis Hagi a fost integralist în victoria lui Rangers, 3-0 cu St. Johnstone, însă prestația internaționalului român nu i-a impresionat pe scoțieni.

Umilință pentru Ianis Hagi în Scoția

Deși a bifat toate minutele în meciul contra celor de la St. Johnstone, Ianis Hagi nu a „rupt gura târgului” în campionatul Scoției. Evoluțiile sale din meciurile de pregătire, când a și marcat goluri spectaculoase, făcându-i pe fani să „explodeze” pe rețelele de socializare, iată că acum lucrurile au stat exact pe dos. Fiul lui Gică Hagi nu i-a impresionat deloc pe specialiști, iar una dintre publicațiile din Scoția l-a taxat pentru prestația din meciul cu St. Johnstone. The Scottish Sun i-a acordat nota 4 lui Ianis Hagi, în schimb jurnaliștii de la Herald Scotland au fost mai generoși și l-au notat cu 6 pe fotbalistul transferat definitiv de la Genk.

Glasgow Rangers s-a impus cu 3-0, prin golurile marcate de Barisic (min. 21), Ryan Kent (min. 45) și Joe Aribo (min. 49). Gruparea de pe Ibrox Park are punctaj maxim după trei etape și un golaveraj ce-i face pe fani să viseze frumos în acest sezon: șapte goluri marcate și niciunul primit.

Fanii lui Rangers l-au criticat pe Ianis Hagi pe rețelele de socializare

Pe rețelele de socializare au curs criticile la adresa lui Ianis Hagi după prestația modestă din meciul cu St. Johnstone. Deși Steven Gerrard a început cu el titular și l-a păstrat în teren tot meciul, Ianis nu i-a mai impresionat pe fani.

„Rezultat bun, dar performanță slabă. Hagi a fost slab. Lent, posibil chiar dezinteresat”, „Ar putea fi o risipă completă de bani”, „A fost ca și cum am fi jucat cu un om în minus în prima repriză”, „Încearcă prea mult să impresioneze. Trebuie să facă lucrurile simple”, „Ianis a fost slab. Din nou”, „Hagi nu ar juca în echipa de fotbaliști plus 35 de ani în care joc eu”, „Pare ieșit din formă. Prea multe pase greșite și slabe prime atingeri ale balonului”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor.

Totuși, Ianis Hagi s-a remarcat totuși prin câteva pase de efect și o ocazie bună avută în finalul meciului. Una dintre ele a fost pentru Aribo, înaintea golului doi marcat de Ryan Kent, în minutul 45. Acesta a fost un moment apreciat de fanii lui Rangers pe rețelele de socializare. „Pasa a fost incredibilă”, a scris un suporter pe Twitter.

Urmăriți Impact.ro și pe