Ianis Hagi, schimbare de look. Surpriză în filmulețul pus pe internet de scoțieni

Marian Cărăvan 01.07.2020, 16:38

Ianis Hagi este vedetă la Rangers, dar deocamdată nu pe teren, ci într-un filmuleț pus pe internet de scoțieni. Cu ocazia prezentării online a noului echipament, fanii au observat o schimbare de look la internaționalul român.

Schimbare de look pentru Ianis Hagi

Videoclipul de prezentare a noului echipament pentru sezonul viitor îl are ca protagonist și pe Ianis Hagi, unul dintre transferurile mult mediatizate din această perioadă. Prezența lui Ianis în filmuleț alături de căpitanul James Tavernier arată cât de mult este iubit internaționalul român pe Ibrox Park.

Scoțienii se pricep la marketing și s-au adaptat vremurilor pe care le trăim acum. Pentru prezentarea noului echipament al echipei antrenate de Steven Gerrard, scoțienii au găsit o modalitate prin care au mers direct în inimile suporterilor. Au reușit prin acțiunea lor să transmită multă emoție în rândul fanilor lui Rangers. Filmulețul prezintă povestea fanilor lui Rangers, care transmit pasiunea pentru fotbal și pentru echipa din Glasgow din generație în generație.

Ianis Hagi este fericit să facă parte și el din această poveste frumoasă. I-a cucerit pe fani cu evoluțiile sale și cu declarațiile pe care le-a făcut la adresa lor și a tot ceea ce însemnă Glasgow Rangers. Scoțienii l-au transferat definitiv de la Genk contra sumei de 3,5 milioane de euro.

ianis-hagi-schimbare-de-look-surpriza-in-filmuletul-pus-pe-internet-de-scotieni
ianis-hagi-schimbare-de-look-surpriza-in-filmuletul-pus-pe-internet-de-scotieni

Ianis Hagi e bine văzut la Rangers

De când a ajuns la Rangers, Ianis Hagi l-a impresionat pe managerul Steven Gerrard. Acesta l-a lăudat pe internaționalul român în presa din Scoția și a apreciat că Ianis a revenit într-o formă fizică foarte bună după perioada de izolare.

„E un transfer foarte bun pentru club. Ca jucător e fantastic, dar cel mai important pentru mine este el ca persoana. Un om fantastic, mereu dornic să înveţe şi să progreseze. S-a întors într-o formă incredibilă. Vorbim despre cineva care a absorbit, la virgulă, fiecare informaţie. Grăsimea şi greutatea corpului său sunt într-o stare perfectă în acest moment. Suntem gata să punem ceva muşchi pe el şi să-l facem mai puternic. E la fel de nerăbdător ca mine”, a spus Steven Gerrard, conform The Scottish Sun.

„Sunt foarte fericit. Totul mă atrage: fanii, istoria clubului, stadionul, oamenii care lucrează pentru Rangers. Cu toții sunt incredibili, muncesc din greu zi de zi. Este un mediu plăcut și mă bucur că sunt aici”, a spus fotbalistul român pentru Rangers TV.

Ianis Hagi, 21 de ani, a bifat 12 meciuri în tricoul lui Rangers, pentru care a marcat 3 goluri și a oferit două pase decisive.

Urmăriți Impact.ro și pe