Ianis Hagi pleacă de la Rangers. Anunțul decisiv al scoțienilor

Ianis Hagi pleacă de la Rangers. Anunțul decisiv al scoțienilor

Viitorul lui Ianis Hagi pare a fi decis. O informație vehiculată de media din Italia arată că fotbalistul român va pleca de la Rangers în această vară, destinația fiind Serie A. Un scenariu care a mai fost dezbătut săptămânile trecute.

Ianis Hagi pleacă de la Rangers. Anunțul decisiv al scoțienilor

Ianis Hagi nu va mai juca mult timp pentru Glasgow Rangers. Scoțienii au decis să nu achite clauza de cumpărare a internaționalului român și astfel acesta va pleca în vară de la gruparea de pe Ibrox Park. După cum anunță cei de la lalaziosiamonoi.it, managerul Steven Gerrard s-a hotărât în privința românului de 21 de ani, iar Hagi jr. se va întoarce la clubul belgian Genk de la care a fost împrumutat, însă se pare că nu va juca nici aici. Cel mai probabil, Genk va dori să-l vândă definitiv, iar pentru fotbalistul român o opțiune ar fi Italia, acolo unde a mai evoluat pentru Fiorentina.

Clauză de cumpărare de 5 milioane de euro. Lazio e pe listă

Lazio, surpriza acestui sezon din Serie A, ar fi dispusă să ofere cinci milioane de euro pentru transferul românului. Dacă mutarea s-ar realiza, Hagi ar urma să fie coleg cu Ștefan Radu, care evoluează din 2008 pe Olimpico.

Ianis Hagi a marcat de trei ori și a oferit două pase decisive, în cele 11 meciuri în tricoul lui Rangers. În prima parte a sezonului, pe când evolua la belgienii de la Genk, românul a marcat de trei ori și a oferit patru pase decisive.

„Are deja 10 meciuri în naționala mare a României și a marcat de două ori la Campionatul European U21. Este un jucător cu pedigree și nu doar pentru că tatăl său este legendarul Gheorghe Hagi. Toate acestea fac din zvonul opțiunii de cumpărare de 5 milioane de euro o afacere absolută. Pentru acest preț, Rangers nu își permite să-l piardă”, scria  zilele acestea jurnalistul Jonathan Radcliffe.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI