Ianis Hagi, idolul unui coleg de la naționala României. Vrea neapărat să stea în cameră cu el

Iancu Andreea 08.11.2021, 21:16
Ianis Hagi, idolul unui coleg de la naționala României. Vrea neapărat să stea în cameră cu el

Fiul lui Gheorghe Hagi este considerat de mulți un jucător extrem de talentat, dar mai cu seamă muncitor și dedicat fotbalului, valori pe care le-a învățat de la tatăl său. Deși are doar 21 de ani, Ianis Hagi este idolul unui coleg de la naționala României. Fotbalistul, mult mai tânăr decât el, a recunoscut că își dorește să stea în aceeași cameră cu Ianis, considerându-l idolul său. Tânărul este marea surpriză pe postul de mijlocaș la echipa națională.

Un coleg de la naționala României îl consideră pe Ianis Hagi idolul său

Preliminariile Cupei Mondiale Qatar 2022 se anunță surprinzătoare, însă nu neapărat în privința jocului de pe teren, ci chiar în vestiar. O surpriză a selecționerului Mirel Rădoi ar putea să își facă apariția pe 11 sau 14 noiembrie, în cadrul partidelor din Arabia. Mijlocașul Enes Sali, în vârstă de numai 15 ani, ar fi cel mai tânăr debutant din istoria „tricolorilor”. Tânărul a recunoscut că este extrem de emoționat pentru această postură și mai cu seamă că îl consideră idolul său pe Ianis Hagi.

După o trecere uluitoare de la România U17 la naționala de seniori, Enes Sali recunoaște că își dorește să se țină cât mai aproape de fiul lui Hagi, cu care speră să stea în cameră. Mijlocașul Farului a primit sfaturi din partea lui Cristi Manea, considerat a fi cel mai tânăr debutant al echipei naționale a României, la numai 16 ani și 10 luni, în amicalul România-Albania. Printre jucătorii pe care îi admiră, Enes Sali a recunoscut că se numără Răzvan Marin, Nicolae Stanciu, Ianis Hagi, cu cel din urmă dorindu-și cu ardoare să împartă aceeași cameră.

Am emoții, dar nu cred că afectează și sper să joc cât mai bine. Este o onoare să fiu aici, în primul rând. Mă simt foarte fericit pentru această convocare. Mă simt foarte bine, am vorbit și cu băieții, m-au felicitat pentru această convocare. Într-adevăr, am puține emoții, dar cred că o să mă descurc, a mărturisit Enes Sali pentru FRF TV.

Ianis Hagi, idolul unui coleg de la naționala României
Enes Sali, cea mai tânără surpriză a lui Mirel Rădoi, la echipa națională de fotbal

Cine este Enes Sali, tânărul care a debutat la Academia lui Hagi

Cel mai tânăr debutant de la Națională a fost remarcat anul acesta în Liga 1. Enes Sali este cel de-al 51-lea jucător de fotbal care a debutat de la Academia Gheorghe Hagi în Liga 1. Tânărul mijlocaș a apărut în meciul Farul Constanţa – Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-0, în etapa a patra din Casa Liga 1.

Jucătorul de fotbal a bătut deja o mulțime de recorduri. La vârsta de 15 ani, 5 luni şi 14 zile, Sali a devenit unul dintre cei mai tineri debutanți din Liga 1. De asemenea, în luna septembrie, Enes Sali a devenit și cel mai tânăr marcator din istoria Ligii 1, un record care a fost doborât după 44 de ani. Primul gol al mijlocașului ofensiv a fost înscris în partida Farul Constanța – Academica Clinceni, care s-a terminat cu 5-0. Enes Sali a reușit să înscrie atunci primul său gol din Liga 1, la vârsta de numai 15 ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...