Ianis Hagi i-a cucerit iremediabil pe scoțieni. Ce s-a întâmplat în presa din țara unde joacă românul

Marian Cărăvan 26.10.2020, 11:46
Ianis Hagi i-a cucerit iremediabil pe scoțieni. Ce s-a întâmplat în presa din țara unde joacă românul

Ianis Hagi este din nou în grațiile scoțienilor. A avut un weekend de vis la Rangers, presa din Scoția i-a acordat atenție maximă, iar fanii sunt în extaz. Ianis Hagi i-a cucerit iremediabil pe scoțieni.

Ianis Hagi, pe val în Scoția. I-a cucerit iremediabil pe scoțieni

Steven Gerrard a preferat să înceapă din nou un meci de campionat cu Ianis Hagi titular. Internaționalul român i-a mulțumit așa cum a știut el mai bine. Cu o evoluție care a însemnat o victorie pentru Rangers. A ieșit în evidență chiar în primele minute ale meciului cu Livingston, când Rangers a deschis scorul. Internaționalul român a interceptat mingea la 30 de metri de poarta lui Livingston, a depășit doi adversari și i-a pasat lui Defoe. Șutul coechipierului său a fost respins de portar, însă la recuperare s-a aflat vigilentul Ianis Hagi. A oferit o nouă pasă, ce s-a dovedit a fi decisivă, iar Aribo a dechis scorul în minutul 9.

Fanii au fost în extaz după momentul de magie al lui Ianis Hagi. Comentariile elogioase au curs în valuri pe rețelele de socializare după momentul fabulos reușit de internaționalul român. Unul dintre fani i-a și atribuit un nume care cu siguranță va fi utilizat din ce în ce mai des. Ianis Hagi i-a cucerit iremediabil pe scoțieni.

„Ianis Hagi a creat toată faza. Iar viziunea și tehnica lui sunt de aplaudat”, „Ianis Hagi cu o viziune de joc incredibilă. Regele assist-urilor”, au fost doar câteva dintre mesajele fanilor entuziaști după ce au văzut faza din care Rangers a deschis scorul.

Ianis Hagi a fost schimbat cu Jordan Jones în minutul 83, după ce un adversar l-a faultat. Managerul Steven Gerrard l-a felicitat pe Ianis la ișeirea de pe teren, mulțumit de prestația mijlocașului român.

Cu 2-0 a câștigat Rangers meciul cu Livingston, fiind lider detașat în Scoția. Rangers are 32 de puncte, cu șase peste a doua clasată Celtic, care are totuși un meci mai puțin disputat.

Ianis Hagi i-a cucerit iremediabil pe scoțieni. Ce s-a întâmplat în presa din țara unde joacă românul
Ianis Hagi i-a cucerit iremediabil pe scoțieni. Ce s-a întâmplat în presa din țara unde joacă românul

Ce s-a întâmplat în presa britanică după contribuția lui Ianis Hagi la victoria lui Rangers

Ianis Hagi e din nou în grațiile scoțienilor. Fanii sunt în delir, presa îl laudă. Momentul fabulos creat la faza din care Rangers a deschis scorul cu Livingston i-a adus numai elogii internaționalului român.

„Hagi a arătat bine astăzi (n.r. – duminică, 25 octombrie). A excelat, iar primul gol a arătat viziunea și calitatea pe care le are”, a scris Daily Record.

„Jucătorul de 22 de ani a fost foarte dinamic și a reușit al șaselea său assist în acest sezon, cu pasa pentru Aribo”, au scris și cei de la tbrfootball.com.

Ianis Hagi a fost ridicat în slăvi de BBC, după prestația din meciul cu Livingston. A fost notat cu 7,44, a treia cea mai mare notă dintre jucătorii lui Rangers, după Defoe – 7,68 și Tavernier – 7,52.

„Ianis Hagi a fost inima multor acțiuni bune ale lui Rangers, cu câteva pase care au tăiat apărarea adversă”, au precizat cei de la BBC.

Urmăriți Impact.ro și pe