Ianis Hagi, dezvăluiri inedite despre tatăl său. Cât de sever e Gheorghe Hagi

Madlen Moraru 30.05.2020, 13:52
Ianis Hagi, dezvăluiri inedite despre tatăl său. Cât de sever e Gheorghe Hagi

Ianis Hagi a făcut câteva dezvăluiri incredibile despre tatăl lui. Fiul fostului mare campion mondial a dat detalii neștiute până acum de către fanii fotbalului. Mai mult, jucătorul de 21 de ani a oferit o părere cât se poate de sinceră legată de părintele său. Dar și legată de modul în se comportă acesta în ipostaza de antrenor, când iese pe teren.

Ianis Hagi, dezvăluiri inedite despre tatăl său

Cu câteva zile în urmă, Ianis Hagi a semnat cu Rangers. Mijlocașul a dezvăluit că antrenorul Gheorghe Hagi nu ar fi în totalitate de acord cu tot ceea ce făcea jucătorul Hagi, când activa pe teren, în calitate de mijlocaș ofensiv. Deși e considerat o legendă a fotbalului românesc, Gheorghe Hagi avea propriile strategii pe teren și nu urma de cele mai multe ori regulile, fie sfaturile oferite de antrenori. Aflându-se în prezent în această postură, Gică Hagi a devenit ceva mai dur când vine vorba de modul de acționare a celor pe care îi antrenează. Despre toate acestea Ianis, fiul său, a vorbit fără niciun fel de reținere.

Ianis Hagi, dezvăluiri inedite despre tatăl său. Cât de sever e Gheorghe Hagi
Ianis Hagi a făcut dezvăluiri neașteptate despre Gheorghe Hagi

Ianis Hagi a dezvăluit cât de sever este Gheorghe Hagi, de fapt, când se regăsește în postura de antrenor. De asemenea, echipa Glasgow Rangers a anunțat transferul definitiv al tânărului jucător. Acesta urmează să activeze în respectiva formațiune după ce a fost achitată suma de 3,3 milioane de euro, către echipa Genk.

Cât de sever este Gheorghe Hagi, în postura de antrenor?

„Încerc să fac comparaţii cum ar fi fost Gheorghe Hagi jucătorul să îl fi avut pe Gheorghe Hagi antrenorul…nu juca nici un minut Gheorghe Hagi jucătorul. Am vorbit şi cu el, întrebaţi-l să vedeţi, nu mai venea, făcea ce voia pe teren, chiar vorbeam… Bine, într-adevăr era şi un alt stil, fotbalul era foarte mult unu la unu, era foarte mult pe individual, acum e mult mai tacticizat, trebuie să stai în blocul echipei, de acolo să-și faci treaba în zona ta”, a dezvăluit Ianis Hagi, potrivit celor de la prosport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe