Ianis Hagi, declarația care va face înconjurul Scoției. „E plictisitor”

Ianis Hagi, declarația care va face înconjurul Scoției. „E plictisitor”

Ianis Hagi este unul dintre jucătorii importanți din lotul lui Glasgow Rangers. Managerul Steven Gerrard i-a dat credit internaționalului român în majoritatea meciurilor din acest sezon. Ianis Hagi este autorul unei declarații care va face înconjurul Scoției.

Ianis Hagi, declarația care va face înconjurul Scoției

Ianis Hagi a venit în iarna trecută la Glasgow Rangers, sub formă de împrumut de la Genk, echipă unde a evoluat foarte puțin. Internaționalul român a valorificat șansa care i s-a oferit în Scoția și l-a convins pe managerul Steven Gerrard că e o achiziție bună pentru gruparea de pe Ibrox Park. Zis și făcut, Rangers a activat clauza de cumpărare definitivă a internaționalului român, iar acum Ianis Hagi este om de bază la scoțieni. A prins mai toate meciurile de campionat din postura de titular și chiar dacă a început mai greu noul sezon, având un bilanț pe care niciun fotbalist de națională nu și l-ar dori (zero goluri și zero pase de gol), Ianis Hagi și-a revenit și a făcut din nou senzație.

Ianis Hagi, fotbalistul pe care Glasgow Rangers a dat 3 milioane de lire sterline, e și el afectat de faptul că fotbalul se joacă în continuare fără spectatori. Chestionat pe acest subiect, internaționalul român a oferit o declarație care cu siguranță va face înconjurul Scoției.

„Este plictisitor să joci fără fani, dar sperăm că lucrurile se vor îmbunătăți și fanii vor putea reveni în tribune. Fotbalul este frumos și joci pentru fanii tăi și pentru echipa ta”, a declarat Ianis Hagi, conform The Scottish Sun.

declaratie ianis hagi

Ianis Hagi, declarația care va face înconjurul Scoției. „E plictisitor”

Ianis Hagi e lider cu Glasgow Rangers în Scoția

După opt etape din actualul sezon, Glasgow Rangers e pe primul loc în Scoția, cu 20 de puncte. Echipa lui Ianis Hagi a fost, până în etapa a opta, singura fără gol primit în actualul sezon din Scoția. „Protestanții” au încasat primele goluri în Hibernian – Rangers 2-2, în a doua remiză a sezonului pentru echipa lui Ianis Hagi.

În acest sezon din Scottish Premiership, Ianis Hagi a reușit un gol și două pase decisive.

Următorul meci de campionat va fi duminică, 27 septembrie, în deplasare cu Motherwell. Dar până atunci Rangers luptă în această seară pentru calificarea în play-off-ul Europa League, având meci în deplasare cu olandezii de la Willem II.

„Trebuie să câștigăm acest joc (n.r. – cu Willem II, în Europa League) și să ne facem treaba. Avem apoi un alt joc în weekend, așa că nu mă gândesc cu adevărat la ce s-ar putea întâmpla în etapa următoare”, a mai spus Ianis Hagi, anunțat titular în meciul care începe la ora 22:00, ora României.

Ianis Hagi, care a oferit declarația care va face înconjurul Scoției, va împlini 22 de ani pe 22 octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI