Ianis Hagi a surprins pe toată lumea după ce a ajuns în Scoția. ”Bucuria va fi mai mare peste 15-20 de ani”

Stan Filon, George Capoeanu 30.06.2021, 20:29
Ianis Hagi a surprins pe toată lumea după ce a ajuns în Scoția. ”Bucuria va fi mai mare peste 15-20 de ani”

Chiar dacă s-a vorbit mult despre plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers, românul s-a întors acum în Scoția, unde se pregătește intens pentru începerea noului sezon fotbalistic. Este bucuros că a ajutat Rangers să câștige titlul după 10 ani de ”secetă”, dar încă nu realizează cât de important a fost sezonul trecut.

Ianis Hagi a surprins pe toată lumea cu o declarație inedită

Ianis Hagi a ajutat enorm sezonul trecut echipa antrenată de Steven Gerrard. Pe lângă faptul că a marcat 9 goluri, fiul lui Gică Hagi a și pasat decisiv. Nu degeaba a primit titlul de cel mai bun pasator decisiv din sezonul trecut al primei ligi scotiene! Cu toate acestea, Ianis a declarat că încă nu realizează ce performanțe a avut anul trecut. Spune că poate va realiza peste 20 de ani.

„Am incercat sa realizez cat de important a fost acest moment pentru club, dar probabil imi voi da seama abia cand ma voi lasa de fotbal si voi sta pe o canapea gandindu-ma la cariera mea. Cred ca adevarata bucurie va veni peste 10, 15 sau 20 de ani, abia atunci voi simti ce mult a insemnat acest sezon.

Ianis Hagi a surprins pe toata lumea cu o declaratie inedita
Ianis Hagi a surprins pe toata lumea cu o declaratie inedita

”Abia astept si meciurile din Champions League”

Oricum, la acel meci a fost un sentiment incredibil, am devenit practic campioni. E greu sa gasesc cuvinte care sa descrie acea stare, dar am simtit in primul rand usurare. Cand revad fazele de la meciul cu St.Mirren, imi dau seama ca nu voi uita asta cat voi trai. Dar cred ca desi am marcat 9 goluri, unele decisive, sunt multumit de pasele mele de gol.

Cele mai multe au venit cand scorul era egal, sau cand Rangers avea avantaj minim. Asta ma face fericit, faptul ca am fost acolo cand echipa a avut nevoie de mine. Abia astept si meciurile din Champions League, sunt mult diferite de cele din campionat, e o alta provocare, sunt adversari foarte buni”, a declarat Ianis Hagi.

Ianis Hagi a fost curtat de Sevilla şi Lazio, însă nu s-a ajuns la un acord cu oficialii de la Rangers. „Un sezon extraordinar pentru Ianis, care a stârnit interesul a doua echipe de top din Europa. Sevilla lui Monchi a pus ochii pe el, în tentativa de a consilida o echipă cu rezultate extraordinare în acest sezon.

Dar, un alt vânător de talente este şi el cu ochii aţintiţi asupra lui Ianis: Igli Tare. Lazio este o altă candidată serioasă pentru a obţine semnătura românului. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în această vară, dar un lucru este sigur: fiul uriaşului Gică Hagi decolează!”, scriau jurnaliștii de la publicația italiană Numero Diez.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...