Ianis Hagi a primit o veste la care nu se aștepta. Ce au de gând să-i facă scoțienii

Marian Cărăvan 16.07.2020, 18:59

Aflați în Franța, unde Glasgow Rangers participă la un turneu amical, oficialii grupării scoțiene negociază intens transferul unui mijlocaș care joacă pe postul preferat al lui Ianis Hagi.

Ce au de gând să-i facă scoțienii lui Ianis Hagi

Negocierile pe care le poartă Rangers în aceste zile pentru achiziționarea internaționalului sud-african Bongani Zungu, legitimat în prezent la Amiens îl pun în gardă pe Ianis Hagi. Transferat definitiv de la Genk, internaționalul român ar putea avea de suferit dacă transferul se realizează. Mai ales că managerul Steven Gerrard intenționează să-l folosească pe Ianis Hagi tot în banda dreaptă și nu în spatele vârfurilor, postul preferat al mijlocașului român. Astfel, în spatele vârfurilor ar putea evolua chiar Zungu, un jucător în vârstă de 27 de ani.

Deși fanii lui Rangers și o parte dintre gloriile scoțienilor l-au cerut pe Ianis în postura de decar, în spatele vârfurilor, Steven Gerrard rămâne ferm pe poziție. Conform jurnaliştilor de la scotsman.com, managerul lui Rangers insistă pentru Bongani Zungu, jucător ce va fi folosit în spatele vârfurilor. Rangers ar fi dispusă să achite 3,5 milioane de euro pentru acest transfer, iar francezii ar putea fi forţaţi să accepte, mai ales că jucătorul mai are doar un an de contract. În sezonul 2019-2020, Bongani Zungu a bifat 21 de partide în Ligue 1 și alte trei prezențe în Cupa Ligii cu Amiens. Un singur gol a marcat mijlocașul sud-african.

Bongani Zungu poate ajunge pe Ibrox Park, alături de Ianis Hagi

Începe Veolia Cup. Ianis Hagi, față în față cu Ciprian Tătărușanu

Ianis Hagi participă în această săptămână cu Glasgow Rangers la Veolia Trophy, un minicampionat care va avea loc pe arena celor de la Lyon. Astfel, Ianis se va afla față în față cu un alt internațional român, Ciprian Tătărușanu, portarul lui Olympique Lyon. Partida echipelor celor doi internaționali români va avea loc în joi, 16 iulie, de la ora 21:45. În competiție mai sunt OGC Nice și Celtic Glasgow. Se vor disputa patru partide amicale, urmând ca formațiile franceze să le întâlnească pe cele scoțiene.

Programul meciurilor:
OGC Nice – Celtic (joi, 16 iulie, ora 19:15)
Olympique Lyon – Rangers (joi, 16 iulie, ora 21:45)
OGC Nice – Rangers (sâmbătă, 18 iulie, ora 19:15)
Olympique Lyon – Celtic (sâmbătă, 18 iulie, ora 21:45)

Urmăriți Impact.ro și pe