Ianis Hagi a primit mesaje incredibile de la fanii scoțieni. Nici în România nu i s-ar fi întâmplat așa ceva

Ianis Hagi a primit mesaje incredibile de la fanii scoțieni. Nici în România nu i s-ar fi întâmplat așa ceva

Ianis Hagi este în continuare iubit la Rangers. Fotbalistul a primit mesaje incredibile de la fanii scoțieni, ca răspuns al unei postări pe rețele sociale, cum nici în România nu i s-ar fi întâmplat așa ceva.

Ianis Hagi a primit mesaje incredibile de la fanii scoțieni. Nici în România nu i se putea întâmpla așa ceva

Scottish Premiership este întrerupt, ca majoritatea campionatelor de fotbal din lume, dar aceasta nu îi împiedică e fanii diferitelor echipe să rămână alături de „actorii” de pe dreptunghiul verde. Așa se întâmplă și la Glasgow Rangers, echipă la care în iarnă a venit internaționalul român Ianis Hagi, sub formă de împrumut de la gruparea belgiană Genk. Deși nu a jucat decât 11 meciuri în toate competițiile în tricoul lui Rangers, pentru care a marcat 3 goluri și a dat două pase decisive, Ianis a intrat în inimile suporterilor de pe Ibrox Park. Faptul că internaționalul român este iubit de suporteri o dovedește și avalanșa de mesaje care a venit în urma unei postări pe contul de Twitter al celor de la Rangers, în care Ianis Hagi le cere scoțienilor să rămână în case.

„Mulţumesc mult, stai în siguranţă şi semnează”,  „Te rog stai în casă la Rangers”, „Semnaţi-l mai repede, vă rog, ne poate ajuta”, „Te iubim, Ianis”, „Şi zi-le să joci ca un număr 10, nu ca atacant”, „Semnăm cu el sau aşteptăm? Daţi-ne o veste bună”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor, care transmit mesaje clare către conducerea lui Rangers pentru achiziționarea românului.

Mesajul lui Ianis Hagi i-a impresionat pe toți

Mesajul lui Ianis Hagi, postat pe contul de Twitter al formației scoțiene, i-a impresionat pe toți. Deși Rangers nu mai are decât șanse teoretice de a lupta cu Celtic pentru titlu în Scoţia, fanii rămân alături de echipă şi de Steven Gerrard. Iar Ianis Hagi este extrem de iubit de fani.

„Vreau să transmit dragostea și sprijinul familiei Rangers către lumea întreagă. În special doctorilor, asistentelor și tuturor celor care lucrează în sănătate.

Cei ce au curajul de a merge în fiecare zi la muncă pentru a salva vieți. De-abia aștept să mă întorc la antrenamente, să-i văd pe băieți din nou și să mă pregătesc împreună cu ei”, a fost mesajul lui Ianis.


Deși este curtat intens de Lazio, Ianis a declarat că se simte extraordinar la Rangers. Conform ultimelor informații, 6,5 milioane de euro ar fi preţul pe care Rangers ar trebui să-l achite pentru transferul definitiv de la Genk.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI