Ianis Hagi a povestit cât de greu îi este să fie fiul marelui Gheorghe Hagi: ”De mic copil am auzit asta”

Apostol R. Ștefan 17.02.2020, 18:09
Ianis Hagi a povestit cât de greu îi este să fie fiul marelui Gheorghe Hagi: ”De mic copil am auzit asta”

Ianis Hagi a povestit cât de greu îi este să fie fiul marelui Gheorghe Hagi. Fiul ”Regelui” a povestit ce a îndurat încă din copilărie pentru că era urmașul celui mai important jucător român, afirmând că lucurile pe care le-a pățit în carieră l-au întărit.

Ianis Hagi a povestit cât de greu îi este să fie fiul marelui Gheorghe Hagi

Fiul lui Gheorghe Hagi , Ianis Hagi a vorbit în presa din Belgia, atingând și unul subiecte foarte captivante, de la evoluțiile sale sub așteptări de la Genk unde nu prea a jucat până la asiguarea că anul 2020 va fi unul mai bun. Ianis tocmai a fost împrumutat în Scoția, la Glasgow Rangers, acolo unde a avut un debut excelent, cu gol marcat și pase de gol.

Tânărul fotbalist i-a lămurit pe ziariști că jucătorul celor de la FCSB și fostul său coechipier de la Viitorul Constanța, Florinel Coman, va fi revelația acestui an.

“Eu joc fotbal pentru mine, pentru familie şi pentru că îmi place. De mic copil am avut problema asta, mulţi spuneau că nu sunt sufucient de bun, dar că joc în fața altotra pentru că sunt băiatul lui Hagi. Eu nu joc ca să mă accepte lumea, nu am făcut-o niciodată şi nu o să o fac nici acum. Ambiţia face diferenţa, asta am învăţat de la tata”, a declarat fiul ”Regelui” .

Ianis Hagi a povestit cât de greu e să fie fiul marelui Gheorghe Hagi: ”De mic copil am auzit asta”
Ianis Hagi a povestit cât de greu e să fie fiul marelui Gheorghe Hagi: ”De mic copil am auzit asta”

Ianis Hagi, despre debutul în Liga Campionilor

Tânărul fotbalist și-a identificat și deficiențele din joc, vorbind despre clipa în care și-a făcut debutul în Liga Campionilor, într-un meci un deznodământ usturător pentru Genk, cu scorul de 1-4 contra celor de la Liverpool.

Fiul lui Gheorghe Hagi a jucat 19 meciuri pentru echipa din Belgia, în sezonul acesta unde în campionatul Belgian și în Uefa Champions League, reușit să  marcheze trei goluri și să dea patru asisstu-uri. Ianis a fost cumpărat în vara de la FC Viitroul Constanța pentru suma de 4 milioane de euro. Acum, Ianis a fost cedat la Glasgow Rangers, în Scoția, acolo unde îl are ca antrenor pe legenda fotbalului mondial, Steven Gerrard.

”Trebuie să mai lucrez la faza defensivă, știu asta. În rest, am destule calități, sper să le pun în valoare așa cum îmi doresc”, au fost declarațiile lui Ianis.

Urmăriți Impact.ro și pe