Ialomița: Minor de 11 ani, obligat să privească scene sexuale. Polițiștii s-au sesizat!

Redacția IMPACT 30.09.2020, 15:55
Ialomița: Minor de 11 ani, obligat să privească scene sexuale. Polițiștii s-au sesizat!

Scandal sexual în Ialomița, unde un băiat de 11 ani ar fi fost obligat să privească scene sexuale chiar de către mătușa lui, protagonista filmelor. Aceasta ar fi realizat filmele pentru adulți împreună cu concubinul său.

Polițiștii fac cercetări pentru „abuz emoțional și sexual”

Polițiștii din Slobozia au deschis o anchetă penală după ce serviciile sociale ialomițene au făcut o sesizare cu privire la faptul că un băiat de 11 ani ar fi fost obligat să privească filme porno pe care le-ar fi realizat chiar mătușa sa, împreună cu concubinul.

Povestea a ieșit la iveală când o femeie, ce fusese victima violenței domestice, s-a internat în centrul destinat victimelor violenței domestice și le-a povestit asistenților sociali că locuiește împreună cu sora sa, care, fără motiv, o agresează fizic și verbal. În plus, aceasta a povestit cum și fiul său, de 11 ani, trece prin același coșmar și că minorul ar fi fost obligat de sora agresoare să priveascp imagini video în care aceasta apare făcând sex cu concubinul său.

Minor de 11 ani, obligat sa priveasca scene sexuale (2)
Minor de 11 ani, obligat sa priveasca scene sexuale (2)

DGASPC Ialomița i-a inclus atât pe mamă, cât și pe fiul acesteia într-un program de consiliere

„La momentul acesta nu putem oferi foarte multe date despre acest caz, având în vedere că vorbim și despre un minor… Tot ceea ce putem preciza este faptul că situația este în atenția noastră și că oferim programe de consiliere persoanelor care se află în grija instituției noastre prin serviciile pe care le-am pus la dispoziție!” a precizat Nicolae Badea, purtătorul de cuvânt al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ialomița, pentru presa locală.

O statistică a DGASPC Ialomița arată că la nivelul județului Ialomița cazurile de abuzuri asupra copiilor sunt destul de dese. Conform Raportului de activitate al instituției, anul trecut, asistenții sociali au acordat consiliere psihologică și juridică în cazul a peste 100 de minori, victime ale «abuzurilor sexuale și emoționale». Cazurile au intrat în atenția instituției fie prin sesizări făcute de vecini ai familiilor din care micuții proveneau, fie prin cele făcute de alte instituții.

Urmăriți Impact.ro și pe