Hunedoara: Se cere închisoare pe viață pentru agresorul care a dat un copil cu capul de pământ

Elena Avramescu, Mihai Cheleș 09.02.2021, 14:50
Hunedoara: Se cere închisoare pe viață pentru agresorul care a dat un copil cu capul de pământ

Se cere închisoare pe viață pentru agresorul din Hunedoara. Oamenii sunt revoltați după ce au auzit de tragicul caz din Hunedoara, în care un bărbat a dat cu capul de pământ un băiat de 13 ani, într-un parc din oraș. În urma impactului, copilul a suferit o fractură la cap, cu pierdere de conştienţă, după cum s-a observat în tomografia şi investigaţiile efectuate de medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva.

Se cere închisoare pe viață pentru agresorul din Hunedoara

Astfel, oamenii profund impresionți de situația băiețelului din Hunedoara cer ca făptașul să facă închisoare pe viață. În acest sens, s-a făcut o petiție pentru ca agresorul să fie pedepsit așa cum se cuvine.

Cerem pedeapsa maximă, închisoare pe viață pentru acest nenorocit! Este inadmisibil să faci un asemenea gest! Acesta nu merită să mai vadă lumina zilei decât printre gratiile celulei! Să fie condamnat pe viață încă din primă instanță întrucât fapta comisă nu are nici o scuză, se menționează în petiție.

Băiatul a suferit o fractură la cap, cu pierdere de conştienţă, după cum s-a observat în tomografia şi investigaţiile efectuate de medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva. Momentan băiatul este stabil şi se află internat la Chirurgie Pediatrică, dar medicii nu exclud posibilitatea ca pacientul să fie transferat la secţia de Neurochirurgie, în funcţie de evoluţia sa.

Copilul dat cu capul de pamant are fractura grava la cap
Închisoare pe viață pentru agresorul din Hunedoara care a rănit un copil

Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conştienţă şi cu amnezie retrogradă, a declarat luni, pentru Agerpres, directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani, din municipiul Hunedoara, care a agresat copilul, a fost reţinut şi trimis, în cursul nopţii, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara. Acesta va fi prezentat luni în faţa magistraţilor pentru dispunerea măsurilor legale în acest caz.

Unele persoane susțin că agresorul merită pedeapsa capitală, astfel că o altă petiție a apărut în acest scop, în care se cere „Moarte prin injecție letală agresorului din Hunedoara care a paralizat un copil pe viață după ce l-a trântit de pământ din cauza unei dispute între copilul lui și alt băiețel din parc”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...