Horoscopul zilei de vineri, 13 mai 2022. Nativii Taur trebuie să aibă grijă la sănătate

Astrolog Roxana Lușneac 12.05.2022, 22:08
Horoscopul zilei de vineri, 13 mai 2022. Nativii Taur trebuie să aibă grijă la sănătate

Ziua de vineri, 13 mai, vine cu noutăți importante pentru toate zodiile. Cei care cred în superstiții sunt îndemnați să le lase deoparte, pentru că astrele au vești bune pentru majoritatea nativilor. Chiar și cei care vor întâmpina unele dificultăți reușesc să le depășescă, până la urmă.

Horoscopul zilei de vineri, 13 mai

Astrologul impact.ro, Roxana Lușneac, aduce în fiecare zi cele mai noi informații despre zodii. Vineri, 13 mai, culorile norocoase sunt galben și verde închis, în timp ce numerele care vă pot aduce noroc sunt: 1, 4, 6, 22, 36 și 38. Iată ce le rezervă astrele toturor celor 12 zodii!

Berbec

Aspectul Lunii din acest moment te încurajează să găsești un echilibru între viața personală sau romantică și cea profesională. Energia actuală este una pozitivă și te ajută să te ocupi cu calm de treburile pe care le ai de rezolvat în decursul zilei.

Taur

Astăzi este o zi în care încă de dimineață trebuie să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Alegerile pe care le faci pentru tine sunt cele care te definesc ca și om și este important să nu îi lași pe cei din jurul tău să aibă un impact negativ asupra ta pe tot parcursul zilei. Încearcă să nu te stresezi prea mult sau să fii extrem de perfecționist cu propria persoană.

Gemeni

Aspectul actual în Scorpion activează în harta ta tot ce ține de casa sănătății și a stării de bine. E un moment potrivit pentru a încerca să vezi ce trebuie să elimini si ce ar trebui să schimbi în obiceiurile tale de zi cu zi pentru a te simți mai în formă sau pentru a pierde din greutate, dacă este cazul.

Rac

Astăzi este o zi în care poți să ai de-a face cu destul de multă creativitate, iar aspectul acesta te ajută să poți să îți exprimi mai bine gândurile și ideile. Chiar dacă știi că din punct de vedere spiritual nu ai ajuns încă acolo unde îți dorești, asta nu înseamnă că legea atracției nu functioneaza, ba din contra.

Leu

Aspectele actuale pot veni pe sectorul casei tale și aici poți avea de-a face cu activități care revin din trecut pentru că nu au avut parte de o încheiere sau o rezolvare. În partea a doua zilei te poți ocupa de lucruri productive, care pot reprezenta o pasiune în acest moment.

Fecioară

Tot ceea ce spui pare să aibă o destul de mare greutate, mai ales din punct de vedere energetic sau emoțional. Încearcă să nu îți împărtășești cele mai ascunse gânduri sau sentimente, pentru că oamenii îti pot înțelege greșit intențiile tale. Dacă vrei să scapi de anumite greutăți ale trecutului, trebuie să înveți să accepți ceea ce nu îți convine.

Horoscopul zilei de vineri, 13 mai 2022. Nativii Taur trebuie sa aiba grija la sanatate
Horoscop vineri, 13 mai

Balanță

Aspectele actuale aduc o energie destul de dulce pe tot parcursul zilei în preajma voastră, datorită micului benefic Venus. Vibrațiile actuale sunt extraordinare pentru a avea grijă de voi, pentru a vă cumpără ceva chiar de lux și a avea grijă de casa voastră.

Scorpion

Dacă nu v-ati ocupat încă de dimineață să vă faceți planuri pentru ce urmează să faceți în decursul zilei, Marte, planeta de foc, este cea care vă ajută să fiți productivi în prezent pentru a construi o bază solidă pentru viitor. E timpul să lăsați în spate trecutul și ceea ce v-a durut cândva.

Săgetător

E posibil ca astăzi să trebuiască să vă împărțiți în mai multe direcții, având în vedere că Luna este cea care vă guvernează subconștientul. Dacă ai anumite planuri cu prietenii sau cu familia, un moment bun să te deconectezi de la acele bagaje emoționale pe care le-ai avut până acum.

Capricorn

Energia care vă însoțește pe tot parcursul zilei poate fi una destul de misterioasă, iar asta îi ajută pe cei din jurul vostru să se simtă atrași de voi. Marte, planeta pasiunii, este cea care vă dă pe tot parcursul zilei inspirație și vă ajută să vă scoateți la înaintare partea creativă sau romantică.

 Vărsător

Încearcă să nu lași partea profesională să fie cea care nu te lasă astăzi să te bucuri de o zi liberă. Pe tot parcursul zilei te poți simți tentat să te gândești la anumite proiecte pe care vrei să le faci sau la anumite relații de colaborare, dar trebuie să încerci să fii prezent în activitățile legate de casă sau de cei dragi.

Pești

Aspectele actuale care se evidențiază pe harta ta sunt legate de spiritualitate și filozofia vieții. E destul de greu să te conectezi cu cei din jur atunci când tu ești dispus să explorezi noi concepte de viață, iar aceștia încă se ocupă de propriile lor probleme. Nu ezita să îți faci singur un cadou, dacă așa simți că meriți.

Urmăriți Impact.ro și pe