Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 mai. Zodia care se ambiţionează să facă tot ce îşi doreşte

Astrolog Roxana Lușneac 06.05.2022, 20:27
Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 mai. Zodia care se ambiţionează să facă tot ce îşi doreşte

Pentru unii nativi, weekendul începe cu gânduri mari! Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 mai, dezvăluie care este zodia care se ambiţionează să facă tot ce îşi doreşte. Pentru un alt semn al zodiacului va fi un moment potrivit pentru a intra în contact cu persoane pe care nu le-a mai văzut de ceva timp. Culorile norocoase ale zilei sunt roșu și verde închis, iar numerele ce ne vor aduce noroc în următoarele 24 de ore sunt: 4, 7, 10, 17, 26, 28.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 mai – Berbec

Aspectele zilei de astăzi te fac să ai ceva mai multă încredere în tine, dar și în ceea ce urmează să se întâmple în viitor. Nivelul de energie crește, iar asta te motivează să discuți despre planurile pe care le ai împreuna cu familia sau cu partenerul de viața.

Taur

Aspectele zilei de astăzi aducă o energie deosebită asupra Lunii tale, ceea ce semnifică că partea ta emoțională poate avea parte de un nivel de energie ridicat, iar asta îți aduce încredere în tine și deciziile pe care le-ai luat în ultimele zile. E o zi bună pentru a intra în contact cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de ceva timp.

Gemeni

Este posibil să fii simțit că în ultima perioadă de timp anumiți oameni la care ții si-au schimbat atitudinea, iar acest lucru nu trebuie luat într-un mod personal. Marte este planeta pasiunii și este cea care te va ajuta să intri din nou în contact cu acei oameni care contează.

Rac

Din punct de vedere emoțional este posibil să te fi simțit cumva prins de valuri în ultimele zile, iar acum poți în sfârșit să vezi lucrurile mai clar și chiar să faci conexiuni interesante. Exprimarea propriilor puncte de vedere este foarte importantă și te ajută să scapi de acele blocaje care nu te ajută cu nimic.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 mai – Leu

Astăzi este o zi bună pentru a purta negocieri de orice fel, pentru că argumentele pe care le ai sunt greu de combătut. În schimb, trebuie să ai grijă cum folosești această energie a lui Marte pe care o ai în acest moment, pentru că trebuie să fie totul cu un scop productiv.

Fecioara

Aspectele actuale pot să îți aducă diverse motive care să te ambiționeze în tot ceea ce faci. Planeta pasiunii, Marte, te ajută să trimiți în univers dorințele mari pe care le ai legate de viitor pe care le împărtășești cu persoana iubită sau cu cineva drag.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 mai. Zodia care se ambiţionează să facă tot ce îşi doreşte
Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 mai

Balanta

Astăzi este o zi bună pentru a sta în confortul tău și pentru a schimba anumite planuri în funcție de nevoile pe care le simți în acest moment. Întâlnirile discrete sunt recomandate, pentru că ai nevoie de acea liniște sufletească care te ajută să te simți bine.

Scorpion

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să faci o listă cu lucruri pe care trebuie să le faci în viitorul apropiat, dar de care trebuie să te ții dacă vrei să ajungi la rezultatele pe care ți le dorești. Universul este deschis să îți asculte dorințele, numai că trebuie să știi exact care sunt.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 mai – Sagetator

Vibrațiile bune continuă și astăzi, ceea ce înseamnă că Luna, adică partea ta emoțională este cea care se află în forma de zile mari în acest moment. Aspectele actuale te pot face să fii mai apropiat de familie sau de prieteni și îți aduc un timp minunat împreună cu aceștia.

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să organizezi tot ceea ce ține de legată de casă. Aspecte actuale susțin o schimbare, dacă nu neapărat de locuință, atunci de anumite obiecte de decoratiune. Oricare ar fi activitatea ta, e nevoie de o energie nouă, pozitivă care să te ajute să te simți bine.

Varsator

Astăzi este posibil să ai nevoie de cât mai multă interacțiune socială pentru a reuși să treci peste anumite evenimente mai ciudate care te-au rănit sau dezamăgit în ultimele zile. O întâlnire cu prietenii în partea a doua zilei îți va aduce zâmbetul pe buze.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 mai – Pesti

Astăzi este posibil să simt nevoia să faci diverse fapte bune pentru comunitate din care faci parte sau pentru oamenii dragi din familie. Din punct de vedere emoțional te simți mai deschis sau mai apreciat, iar asta îți dă mai multă încredere în tine.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...