Horoscopul zilei de sâmbătă, 30 iulie. Zodia care are parte de oportunităţi interesante în carieră

Astrolog Roxana Lușneac 29.07.2022, 20:03
Horoscopul zilei de sâmbătă, 30 iulie. Zodia care are parte de oportunităţi interesante în carieră

Cu toate că este prima zi de weekend, horoscopul zilei de sâmbătă, 30 iulie 2022, ne dezvăluie care este zodia care are parte de oportunități interesante în carieră. Află ce culoare și ce număr vor aduce noroc, în următoarele 24 de ore, fiecărui nativ. Previziuni complete pentru toate cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 30 iulie – Berbec

Aspectele actuale vin pe casa lucrurilor pe care ați vrea sa le spuneți, dar nu puteți din cauza circumstanțelor sau a faptului că anumite persoane nu v-ar putea înțelege punctul de vedere. Poate că nici nu este necesar să mai adaugați nimic acolo unde nu e loc. Folosiți culoarea galben deschis si cifra 5 pentru mai multă energie pozitivă.

Taur

Aspectele actuale cad pe casa străinătății sau a dorului de ducă, cum s-ar spune. Orice vă doriți poate deveni realitate, cu puțin mai mult efort, nu vă mai îndoiți de propriile forțe.Folosiți culoarea verde deschis și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Gemeni

Micul benefic aduce tot felul de oportunități pe casa carierei, ceea ce înseamnă că și atunci când interacționați social, există șansa unei noi idei de afaceri, parteneriat. Folosiți culoarea alb si cifra 9 pentru mai mult noroc.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 30 iulie – Rac

Aspectele actuale vă ajută să fiți foarte productivi, chiar dacă este weekend. Încercați să vă folosiți forța imaginației pentru a vă putea activa legea atracției în viața voastră.Folosiți culoarea bej și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Leu

Este sezonul vostru și trebuie să profitați din plin de fiecare moment. Aspectele actuale aduc împăcări cu trecutul sau cu anumite decizii pe care le-ați luat cândva, dar asupra căror vă tot gândeați să reveniți. Folosiți culoarea auriu și cifra 6 pentru mai multă energie pozitivă, solară.

Fecioară

Marele benefic Jupiter se află în casa parteneriatelor, ceea ce înseamnă că ajutorul și susținerea vă sunt oferite de partenerul de viață sau de prietenii apropiați în acest moment. Încercați să petreceți un timp de calitate împreuna cu cei dragi. Folosiți culoarea roz și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 30 iulie. Zodia care are parte de oportunităţi interesante în carieră
Horoscopul zilei de sâmbătă, 30 iulie

Balanță

Este posibil să fie mai dificil în acest moment să vă desprindeți de anumite elemente ale trecutului, dar nu imposibil. Încercați să alegeți din tot doar ce vă bucură sufletul și vă ajută cumva. Folosiți culoarea albastru deschis și cifra 6 pentru mai multă energie pozitivă.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 30 iulie – Scorpion

Aspectele actuale mai mult vă dezorientează decât să vă ajute, dar acesta este doar un efect trecător.Încercați să fiți mai mult ancorați în prezent, decât în ce s-ar putea întâmpla pe viitor. Folosiți culoarea mov și cifra 6 pentru mai multa energie benefică.

Săgetător

Aspectele actuale cad pe casa familiei și a liniștii sufletului, iar aici vă cam îndreptați toată atenția. Aveți nevoie de odihnă sau cel puțin de liniște mentală. Folosiți culoarea maro deschis și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Capricorn

Saturn este posibil să vă priveze de la ceva ce v-ați fi dorit să dureze o veșnicie, dar asta nu înseamnă că nu veți reveni în acel loc sau nu veți profita până la urma de acea oportunitate. Folosiți culoarea albastru și cifra 7 pentru mai multă energie pozitivă.

Vărsător

Aspectele actuale vin pe casa sănătății și a caștigurilor, ceea ce înseamnă că trebuie să fiți mai atenți la semnele pe care organismul vostru vi le dă, dar și la cheltuielile pe care le faceți. Folosiți culoarea bronz și cifra 1 pentru mai mult noroc.

Horoscopul zilei de sâmbătă, 30 iulie – Pești

Aspectele actuale vin pe planurile pe care vi le faceți împreună cu partenerul de viață, iar acolo trebuie să fiți ceva mai deschiși și să acceptați sugestii. Poate până la urma totul se va dovedi a fi o idee bună. Folosiți culoarea roșu deschis și cifra 2 pentru mai mult noroc.

 

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe